Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mennyire gáz már, hogy egy pasi akivel
randizok, mindig el kéri mindennek a felét pl mozi,
étterem stb?
Utolsó utolsó nem is azzal van a baj hogy ha 1 második randin csak egy Cola vagy egy kávé van vagy netalán felesben fizetitek, én ismerek olyant akik több éve együtt vannak és a pasi soha semmire nem hívja meg a barátnőjét, mindent feleznek. Még az utolsó 100 Ft ot is. Nem hinném hogy ez normális lenne.
2020. júl. 1. 14:38
52/70 A kérdező kommentje:
Nem jöttem végül össze vele, Isten ments :D csak kíváncsi voltam még válaszokra. Első randin minimum étterem, és/vagy mozi, színház vagy bármi szórakoztató program, amit a pasi fizet. Emellett pedig ne várja el, hogy az első néhány randin szexeljünk, mutasson magából olyan dolgot, hogy érezzem megbízhatok benne és nem csak egy lukat lát bennem. Rengeteg a ruppótlan idióta, tegnap is belefutottam ilyenbe, egy vacsorára nem akart meghivni, de azért menjek fel hozzá első randin szexelni. Aha. Persze. Kellene a punci, de megdolgozni senki sem akar érte.
Jól tetted az ilyet csak el kell küldeni a gubacsira😂😂😂Csak rosszul jár mert ott fizetni kell és nem feleznek😂😂😂😂
2020. júl. 2. 15:12
Sajnos ilyen hapsiba gyakran beletudsz futni a társkereső oldalakon akik semmit nem akarnak tenni a jó randiért vagy kapcsolat kialakulásáért de sok mindent elvárnak érte. Csak épp ő nem ad semmit. :-D
Én el se mennék randira olyannal akinek egy kávé sokba kerül.. Ez van régi módi vagyok. Persze egy kapcsolatban már nem várnám el, hogy ő fizessen állandóan. Én is meghívnám őt bármire. Vagy felesben akár.
De azért pár randit túl élhet anélkül, hogy elvárná azt, hogy mindent a nő fizessen.
2020. nov. 28. 16:29
Elképzelhetetlennek tartom ezt. Én is 28 vagyok és mindig a pasik fizettek mindent nekem, pl. vásárlást, nemhogy randikon a számlát..
2020. nov. 28. 16:34
Megmondom őszintén, viszonylag jól kereső, anyagilag független nő vagyok, de szerintem is elvárás lenne, hogy legalább az első vagy első néhány randin fizessen a férfi. Nem azért mert megterhelő lenne fizetnem,hanem csak mert ez szerintem férfias, és mutat egyfajta lovagiasságot, gálánsságot. Nem kell vacsorázni, nem kell drága program, de az italt igazán kifizetheti. Én sosem randiztam futószalagon. Aki napi szinten tinderezik ott persze kész anyagi csőd lenne :P
Aki filléreskedik, az valahogy leírja magát.
2020. nov. 28. 20:50
Hát nem tudom, engem ha randira hív valaki akkor ne várja h én fizessek v beszálljak, v az udvarlással mi van? Mert ha csak vmi komolytalan szexkapcs a lényeg akkor meg minek hív randira? Ha komolyan érdeklem adja meg a módját. Nyilván ha már együtt vagyunk akkor mehet az egyszer te egyszer én de addig ha elhív ne várja h fizessek. Konkrétan ha vki első randin eljátszaná h a fizesd a felét szlogent akkor mosolyogva kifizetném és többet nem látna. Azért adjuk már meg a módját, egy férfi legyen férfi, ha nincs pénze a randira v csak sóher akkor az ne randizzon.
2020. nov. 28. 20:58
Annyira gáz, hogy pont a kérdésedben leírtak miatt nem mondtam igent az elmúlt 1,5 évben senkinek sem, aki randira hívott társkereső oldalról vagy a munkahelyemről is akár. Ugyanis 1-2 nap levélváltásból vagy beszélgetésből kiderült, hogy nekik milyen a nőkhöz való hozzáállásuk minden téren. Lehet, hogy nem vagyok szépségkiránynő, de mivel anyagilag nem vagyok még egyedülálló anyukaként sem rászorulva, így igenis elvárom, hogy a férfi legyen férfi ilyen téren, hogy minimum az első randin, ha meghív, ő állja a költségeket. Voltam 2-szer férjnél és pl. az első férjem excel táblázatban vezette, hogy mennyivel tartozom neki. Bezzeg, amikor mindent kifizettem, mert kifizettem, olyan keresetem lett és átbillent a mérleg, akkor rögtön azt mondta, hogy közös kassza és kitörölte az egészet. Ja és ezt úgy, hogy gyesen is voltam otthon és a közös gyerekünk teljes költsége hozzám került, azt nem felesbe írta be..... Szóval óva intelek a szarrágó pasiktól és azoktól, akik már az első randin nem fizetnek. 38N
2020. nov. 29. 07:47
Igazából aki meg futószalagon randizik, és azért nem telik neki egy plusz kávéra, az meg eleve felejtős.
2020. nov. 29. 08:37
Nem tetszik az egyenlőség, mi? :D
2020. nov. 29. 18:55
Kapcsolódó kérdések: