Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mennyire gáz már, hogy egy pasi akivel randizok, mindig el kéri mindennek a felét pl mozi, étterem stb?
Figyelt kérdés
Volt mar 3-4 randi és egyszer sem hivott meg? 28N2017. júl. 20. 10:23
61/70 anonim 

válasza:

Utolsó 😀Férfi vagy? Ja nem lehetsz csak kisfiú.Nem tudom nekem a párom sosem engedi ,hogy fizessek azt mondja neki ez ciki 😀😀így én mindig drágább ajándékokkal karpotolom,mert így érzem igazságosnak.Hiaba hívom meg ,másnap beleteszi a penztarcamba a pénzt mert O férfi,és számára kellemetlen ha a nő fizet.Sok a szarrago csávó 😀
62/70 anonim 

válasza:

nekem nincs problémám azzal hogy felesben fizessek, csakhogy én karrierista vagyok, napi 12 órát dolgozok, bejárónőt hívok és kaját rendelek hogy azzal se menjen az időm, így akár randira is tudnék menni. Csakhogy nem hívnak randira, hiába kifizetném a mozi meg a vacsi felét, de hát a férfiaknak mindig csak 6-8 órában kis pénzeket kereső hétvégén is ráérő nők kellenek, akik nem hajtanak eleget hogy sokat keressenek hogy saját házuk, pénzük, kocsijuk legyen és ki tudják fizetni mindennek a felét...
63/70 anonim 

válasza:

Én is ki tudom fizetni mindennek a felét. Minden átlagos nő ki tud fizetni egy kávét/vacsorát, azt hiszem. Szerencsére nem mindenkinek kell ezért napi 12 órát robotolnia. Itt pont nem arról van szó, hogy ki mit engedhet mrg magának, hanem, hogy van-e egyfajta nagyvonalúság a férfiban, vagy kezdi a kicsinyeskedést az első randin. Nem tudom, miért kell abból kiindulni, hogy a nők eleve szegények. Nem könyöradományról van szó.
65/70 anonim 

válasza:

Mennyire gáz? Totálisan. Egy férfi nem felesezik, mint a tinédzserek. Az rendben van, ha néha fizet valamit a nő is, de többnyire a férfi állja a számlát, ez a férfias!
66/70 anonim 

válasza:

64 és 💁már 12 éve vagyunk együtt,és ez mindig így volt.Szamodra fura ha egy férfi férfi??? O ilyen én sose vártam el,mondjuk ő így nőtt fel ezt a példát látta!!! Nem azt ,hogy felesezunk mint a barátok 🤣
67/70 anonim 

válasza:

Ja, aztán majd ivszed a lakását, fele vagyonát, meg a gyerekeket váláskor. ;) Aki nem felesben fizet (illetve, azt, amit fogyasztott), az agyhalott. Aki azt követeli, hogy mindent helyette fizessenek, egoista féreg. Ilyen egyszerű.
68/70 anonim 

válasza:

Nem kell vinnem semmit van nekem is😀😀és az ki van adva.Es mielőtt még pálcát törzs felvettem a gyerek számlájára megy a pénz 😀nem én nyulom le,😀.
70/70 anonim 

válasza:

És képzeld nem minden nő egyforma,én előző kapcsolatban autót kaptam szülinapomra! Amikor külön mentünk én adtam vissza úgy ,hogy az én nevemen volt és nem kérte!!! Nem mindenki lehuzos!! A nővérem is ilyen ,válásnál mindent ott hagyott ,amit ő vett azt is,csak szabaduljon😀Szóval ne nézz minden nőt lehuzos szutyoknak,ami még közös azt osztani kell ugye ,szóval akik vitték a felét csak úgy vihették ,hogy közös volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!