Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Nálatok negatívum ha a pasi nem szeret táncolni, és béna is benne?
Figyelt kérdés
Főként, mert csapnivaló ritmusérzéke és mozgáskultúrája van.2018. jún. 13. 12:49
1/7 anonim válasza:
Nekem inkább pozitívum, mert én is ilyen vagyok, és így legalább együtt bénázunk ha muszáj táncolni, de ha lehet akkor mindketten kihagyjuk. :) Bár nem volt szempont ismerkedésnél, a barátom is pont ilyen.
2/7 anonim válasza:
Nálam nem, én is rettenetes vagyok benne, nem is szeretem.
Ha egy lánynak viszont fontos a tánc, akkor lehet, hogy a partnerétől is elvárja.
3/7 anonim válasza:
Bár én nagyon szeretek táncolni, de mivel a legtöbb férfi nem igazán jó ebben, így nálam nem elvárás, meg úgysem ezen múlik egy kapcsolat.
4/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Ha nagyon fontos lenne valakinek, hajlandó lennék gyakorolni, bár attól is függ mit értünk tánc alatt.
A diszkóban való vonaglás az, amit mindenféleképpen mellőznénk, még ittas állapotban is kínosnak gondolom...
2018. jún. 13. 12:59
5/7 anonim válasza:
Én se tudok táncolni, szóval nem lenne hátrány. :)
7/7 anonim válasza:
az a hatrany,ha nem sportol rendszeresen illetve,ha nem latszik latvanyos izomzat.
Allitolag az a jo a sportban,aki jol tancol.
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!