Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, Ti hogy viszonyultok hozzá ha a pasi vállalkozó?
Figyelt kérdés
Pozitívum vagy inkább negatívum? Milyen előitéletek vannak ezzel kapcsolatban?2018. jún. 12. 17:05
1/6 anonim válasza:
Ez mit takar? Mert ezer dolog lehet. Én is egyéni vállalkozó vagyok.
2/6 anonim válasza:
Semleges volt. Dolgozott, dolgoztam, mindenki csinálta a dolgát, nem befolyásolt semmit.
3/6 anonim válasza:
Na igen milliomos is lehet vállalkozó,meg kényszervállalkozó is vállalkozó aki napról napra él. Pl egy talponálló hajléktalan kocsma is vállalkozás
4/6 anonim válasza:
Számomra negatívum, olyan bizonytalannak tűnik így kívülről az egész. Bármikor csődbe mehet. Meg az us előítélet, hogy sok vállalkozó csaló, aztán ha lecsukják, akkor ott naradok egyedül.
5/6 anonim válasza:
Ismerek 8 altalanossal rendelkezo vallalkozot is. Ma mar barkibol lehet.
6/6 anonim válasza:
Negatívum.
Kiszámíthatatlan gazdasági környezet, de még ha nem lenne az, a "munkaideje" akkor is kiszámíthatatlan.
A hétvége nem mindig hétvége. Nyáron van, hogy szabira sem tud menni. A pénz sem tervezhető mindig.
Sokkal jobb, ha a pasi is alkalmazott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!