Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehetnék én is ilyen mindenhez értő, vállalkozó, lopó, csaló, állandóan építkező pasi, akiikhez vonzódnak a nők?
Nem hinném, hogy ezt filozofálással el lehetne sajátítani. Vannak bevált módszerek, amiket belső körökben lehet kitanulni, a gátlástalanság pedig alap elvárás.
Viszont nem hiszem, hogy elég rálátásod van az egészre ahhoz, hogy objektívan ítélhesd meg.
Már kapásból az eltántoríthat az egésztől, hogy az ilyen emberek állandó szorongásban élnek, és állandóan dolgoznak is. A trófeabarátnők sem nyújtanak nekik túl sok támaszt, hiszen azok addig vannak, amíg pénz is van. Ha nem megy a bolt, minden borul.
Pontosan ezért szoktak ezek az üzletemberek a plafonig eladósodni, mert folyamatosan mutatni kell kifelé a gazdagságot. Kívülállóként pedig csak nézel, hogy de jó neki a BMW X6-ban, vagy a hatalmas házban.. De ha máshogy nézed, akkor ezek az emberek azért dolgoznak éjjel-nappal, hogy ezeknek a törlesztőjét ki tudják termelni. Állandóan ott a csőd réme, mindig a bolt az első gondolatuk. Ez akkor is igaz, ha valakinek adóssága sincs, és jól is megy minden. Haverom is teljesen beletemetkezik a kamionos vállalkozásba, mert szinte 24 órában hajtani kell az ügyfeleket, megrendeléseket. Nem tűnik annyira boldognak, a felesége pedig még annyira sem, pedig mindenük megvan... Csak nem nagyon találkoznak.
Ha mindezt vállalod, akkor lehet próbálkozni. Én nem a lopással indítanék, hanem olyan vállalkozásba fognék, amihez értek is és amire van igény. De nem kell illúziókat táplálni: a piac minden kis szegmensére van jelentkező, és csak a gátlástalan marad meg.
Külföld,és karrier építés de akkor hajtás ezerrel,rengeteg kell hajtani de kint megbecsülnek és meg is fizetnek.
Egyszóval legyél karrierista és teperj,ahogy én teszem,pontosan azért amiket meg akikről írtál én is így akarok élni Bömös,fullos pics_k dugása amikor csak akarom,mellette nyaralások ezerrel,komoly vezetői karrier,és egészség ennyi kell csak az élethez.
Vagy ha nem külföld akkor nagy multi ott a pénz és a ranglétra.
Ezért tanuld a nyelvet ezerrel,már most állj neki,ha oda akarsz tartozni ezért tenni kell kőkeményen,és nincsen,hogy délután 4-kor kiesik a toll a kezedből van,hogy este 10-ig is melózni kell,ha dőzsölni akarsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!