Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, az mennyire taszító, ha egy pasi vállalkozó, és nincs rendszeres teendője?
Érdekes, hogy megy az üzlet,
amikor nem is foglalkozik vele.
Én biztosan furcsának tartanám...Már az egyetemi állásbörzén elbeszélgettem több sikeres vállalkozóval is, és ők azt mondják, hogy kezdetben akár napi 14-16 órát is rászántak, hogy valóban menjen az a vállalkozás.
Engem nagyon érdekelne, hogy mégis mi az a vállalkozás, amivel elég 1-2 órát foglalkozni egy nap (mert már a marketing részével is eleve többet kell), és mégis jól él belőle. :"D
21/L
Általában fater felfuttatott vállalkozása ilyen, amit a kis aranygyerek megörökölt. Az igazgatótanács elintéz mindent, ő meg néha bemegy pár ostorcsapást kiosztani, ha unatkozik.
Ha pénz van belőle, amit megoszt velem, ezáltal nekem is lesz annyi szabadidőm, mint neki, amit együtt eltöltünk, akkor semennyire nem zavar.
Ha ezekre a válasz nem, akkor egy önző egoista fa$z, akit messziről kerülnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!