Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők, az mennyire taszító, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, az mennyire taszító, ha egy pasi vállalkozó, és nincs rendszeres teendője?

Figyelt kérdés
Napi 1-2 óra munka maximum. Otthon van, sportol, a hobbijainak él. Zavarna ez titeket?
2017. júl. 9. 12:22
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
55%
Hidd el, ezt a legtöbben imádják.
2017. júl. 9. 12:24
 2/21 anonim ***** válasza:
42%
Az a napi 1-2 óra is a kettős könyvelés, adócsalás ideje, a legtöbb vállalkozó nem az üzleti sikerei miatt él nagylábon. Aztán persze jön a bukás, akkor meg telesírják a világot.
2017. júl. 9. 12:27
 3/21 anonim ***** válasza:
57%
Az ilyet naploponak hivjak, nem vallalkozonak.
2017. júl. 9. 12:29
 4/21 A kérdező kommentje:
Maradhatnánk a témánál?
2017. júl. 9. 12:35
 5/21 anonim ***** válasza:
57%
Én szeretek több lábon állni (jelenleg alkalmazott vagyok, van egy másodállásom távmunkában, plusz a jelenlegi havi bevételeim 30%-át megtakarításokba helyezem át és a maradékból élek), szóval lehet, hogy az én életmódommal és felfogásommal nem férne össze. De ez így kevés információ, hogy ezt biztosra mondjam, ahhoz jobban kellene ismerni a részleteket.
2017. júl. 9. 12:36
 6/21 anonim ***** válasza:
70%

Érdekes, hogy megy az üzlet,

amikor nem is foglalkozik vele.

Én biztosan furcsának tartanám...Már az egyetemi állásbörzén elbeszélgettem több sikeres vállalkozóval is, és ők azt mondják, hogy kezdetben akár napi 14-16 órát is rászántak, hogy valóban menjen az a vállalkozás.

Engem nagyon érdekelne, hogy mégis mi az a vállalkozás, amivel elég 1-2 órát foglalkozni egy nap (mert már a marketing részével is eleve többet kell), és mégis jól él belőle. :"D

21/L

2017. júl. 9. 12:39
 7/21 anonim ***** válasza:
84%

Általában fater felfuttatott vállalkozása ilyen, amit a kis aranygyerek megörökölt. Az igazgatótanács elintéz mindent, ő meg néha bemegy pár ostorcsapást kiosztani, ha unatkozik.

2017. júl. 9. 12:44
 8/21 anonim ***** válasza:
32%
Undorító!
2017. júl. 9. 12:46
 9/21 anonim ***** válasza:
80%

Ha pénz van belőle, amit megoszt velem, ezáltal nekem is lesz annyi szabadidőm, mint neki, amit együtt eltöltünk, akkor semennyire nem zavar.

Ha ezekre a válasz nem, akkor egy önző egoista fa$z, akit messziről kerülnék.

2017. júl. 9. 13:09
 10/21 anonim ***** válasza:
38%
9-es személyében megjött az első aranyásó. Aki "beáldozná" magát a pénz miatt :D
2017. júl. 9. 13:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!