Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ösztönlény minden pasi? Miért nincsenek igazi férfiak manapság?
Azt vettem észre hogy a legtöbb pasi az egy szimpla ösztönlény. Ha meglátnak egy jó csajt, tök mindegy hogy esetleg buta az a lány (persze vannak kivételek is, még mielőtt a gyakoris bombanők oltogatnának, hogy ők 10/15-ös csajok, phd-val) egyből kedvesek lesznek, bármit megtesznek a csajnak, és alig tudnak gondolkodni. Mivel, hát, nyilván az ösztönök ilyenkor átveszik az uralmat az ész felett.
Szerintem egy igazi férfi nem csak a külsőt nézi. Sőt, az addig a szintig fontos hogy meglegyen a fizikai vonzalom, és tetszen neki. De aztán a belsőre sokkal nagyobb hangsúly fektet. Na ilyennel még nem találkoztam.
Én jó magam is próbálok minél csinosabban öltözködni, és nekem abszolút az a filozófiám, hogy a külső addig fontos hogy az érdeklődés, a vonzalom meglegyen. Az hogy másnak az én kiszemeltem meg mennyire tetszik nem tetszik hidegen hagy. Nekem a belső az ami ezerszer fontosabb, mint hogy piperkőc magamutogató feminin pasim legyen. Ha egy pasi helyes, attól még lehet buta mind a föld. De ez a pasiknál, ha a csaj egy bomba nagy mellekkel, formás fenékkel, nem számít ha nem tud megszólalni, a lényeg hogy szex pozitív a csaj. És farok feláll, ész megáll. És ezek a pasik nevezik magukat férfinak, amikor szimplán csak ösztönlények, állati szinten állnak, mivel nem az eszük, hanem az ösztöneik vezérlik.
Ezek a pasik nem tartós kapcsolatra vágynak, csak szexre, könnyen kapható szexre. Minél butább a csaj, annál könnyebb megfektetni.
Egy percig se bánd, hogy nem téged akarnak megdugni. ;)
Fordítva pontosan ugyanez megy,nők is csak a jóképűekkel állnak szóba,akik izmosak, majd kérdezgetik hogy hol vannak azok a férfiak,akik megbecsülnék őket... :)
Nos érzem,hogy nálad is ez a helyzet. Te sem veszed észre igazából,akik megbecsülnének. Mert ők nem jóképűek,nem tűnnek ki, és onnantól nem is érdekelnek téged.
Pedig ha megismernéd őket,lehet a belső miatt jobban szeretnéd őket,mint ezeket a jóképű gyerekeket,akikben semmi más nincsen.
Nézd, én voltam már egyszer olyan halálosan szerelmes egy szinte mindig lengén, cicababásan öltözködő, Barbie-külsejű szőke lányba, hogy a mai napig egy kicsit lelki beteg vagyok amiatt, hogy kapcsolat végül nem lett belőle. Egyszerűen nagyon sok ponton megláttam magamat abban a lányban, annyira egyszerre tudtunk rezegni, hogy hihetetlen, és ez - bármilyen furcsa is -, de elhomályosította a nagyon is figyelemre méltő külső adottságait. Azért voltam kedves vele, mert TÉNYLEG tetszett, de sajnos én neki nem, gyakorlatilag "barátzónázott". Pedig ő is észrevette a rengeteg rokon vonást, de ez sajna nem kavarta őt fel eléggé, velem ellentétben:(
Soha sem csak a külsőt néztem, mindig igyekeztem a belső tartalomra is fényt deríteni, nem érdekel, hogy egy nőnek mekkora a melle és milyen a feneke. De azt veszem észre, hogy ha nagyon a belsőre megy valaki, a nőknek az is baj. "Akkor most külsőre nem is tetszem neki?" - ezt gondolják. Nehéz megtalálni azt a mezsgyét, amin haladva egy nőben vonzódást lehet ébreszteni.
Ezt én is így gondolom Nőként,hogy a férfiak ösztönlények!
Sajnálatos módon,nem menő,helyes férfiakra gondolok
Nekem sose jöttek be a menő és azt hiszik menő férfiak!
Egytől egyig ösztönlények a férfiak
a csúnyábbtól a legszebbig,leghelyesebbik!
Nincsenek igazi férfiak,sajnálom :(
Egy szóval nem írtam hogy nekem a leghelyesebb, legmacsóbb pasik szoktak bejönni. Őket pont hogy kerülöm, mert ők pontosan az a kategória, ahol tökmindegy milyen a személyiséged, ha nem vagy tip top csaj, hosszú dús műhajjal, 6D-s műszempillával, kifehérített fogakkal, gyümölcs illatú lehelettel, pisze orral, D-s kosaras mellel, 60 cm-es derékkal, nagyon formás popsival, nagyon vékony és izmos formás testtel, valamint egy rakás sminkkel, és szoli barnasággal, na meg márkás cuccokkal, akkor úgy kezelnek ezek a pasik mintha egy selejtes hulladék lennél..........
Úgyhogy őket kerülöm mint a pestist..... én általánosságban beszéltem a pasikról. Férfit sajnos csak 1x láttam, na ő ízig vérig nagybetűs férfi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!