Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ösztönlény minden pasi? Miért nincsenek igazi férfiak manapság?
Azt vettem észre hogy a legtöbb pasi az egy szimpla ösztönlény. Ha meglátnak egy jó csajt, tök mindegy hogy esetleg buta az a lány (persze vannak kivételek is, még mielőtt a gyakoris bombanők oltogatnának, hogy ők 10/15-ös csajok, phd-val) egyből kedvesek lesznek, bármit megtesznek a csajnak, és alig tudnak gondolkodni. Mivel, hát, nyilván az ösztönök ilyenkor átveszik az uralmat az ész felett.
Szerintem egy igazi férfi nem csak a külsőt nézi. Sőt, az addig a szintig fontos hogy meglegyen a fizikai vonzalom, és tetszen neki. De aztán a belsőre sokkal nagyobb hangsúly fektet. Na ilyennel még nem találkoztam.
Én jó magam is próbálok minél csinosabban öltözködni, és nekem abszolút az a filozófiám, hogy a külső addig fontos hogy az érdeklődés, a vonzalom meglegyen. Az hogy másnak az én kiszemeltem meg mennyire tetszik nem tetszik hidegen hagy. Nekem a belső az ami ezerszer fontosabb, mint hogy piperkőc magamutogató feminin pasim legyen. Ha egy pasi helyes, attól még lehet buta mind a föld. De ez a pasiknál, ha a csaj egy bomba nagy mellekkel, formás fenékkel, nem számít ha nem tud megszólalni, a lényeg hogy szex pozitív a csaj. És farok feláll, ész megáll. És ezek a pasik nevezik magukat férfinak, amikor szimplán csak ösztönlények, állati szinten állnak, mivel nem az eszük, hanem az ösztöneik vezérlik.
" Ha eléd állítanék egy jóképű, kisprotolt testű férfit és egy ép hogy átlagos alik 60 kg-os férfit,akkor a kettő közül neked is inkább a jóképű mpzgatná meg a fantáziád,"
Nálam pl egyáltalán nem így szokott lenni, persze a 60kg az mondjuk nagyon vékony már, mint egy csontváz.
Egyrészt nemrég nagyon elkapott egy ilyesmi kaliberű srác, és ha arról lenne szó, jöhetne akármilyen kisportolt meg jóképűnek mondott paréj fejű pasi ( mostanában az számít ugye jóképűnek), hidegen hagyna.
Másrészt meg ahhoz, hogy valaki "megmozgassa a fantáziám" már régóta édeskevés a kisportolt test..
Ugyanakkor álszentség lenne nem tudomásul venni, hogy bizony a szép/helyes külső mindig is adott előnyt az embereknek, legyen az nő vagy férfi. Kár ezen sipákolni.
26N
"Egy szóval nem írtam hogy nekem a leghelyesebb, legmacsóbb pasik szoktak bejönni."
De írtad:
"Férfit sajnos csak 1x láttam, na ő ízig vérig nagybetűs férfi." jó lehet nem leghelyesebb, de kb a legmacsóbb. Nem véletlenül vannak azok a szurkálódó szarkasztikus "A FÉÉÉÉÉRRRRFIII" kifigurázásaitok, ilyen marhaságokat hogy "nagybetűs férfi" csak tipikus nők írnak ;)
És igen, a férfi ösztönlény valamennyire, de ezt nem is tagadják szinte soha, hogy a csinos nőkre mennek, és eléggé elveszi az eszüket a tetszetős nő, de a tetszetős nő jó genetikát tükröz (és nem, a férfiak nem a ruha alapján döntenek hanem az alapján aki benne van...), így az utód "jobb" lehet mint a szülők.
A nők legalább ugyanennyire ösztönlények, viszont tagadják kitartóan, pedig a nők azokat a férfiakat veszik észre akik nagy szájúak, magabiztosak, "kihaénnem", tehát alfahímnek látszanak (ettől úgy tűnik, hogy hoznak mamuthúst, és megvédik a gyereket az ellenséges törzstől), mert az emberi fajnál a modern korban nincs már alfahím így ez csak egy LÁTSZATtá vált, már a majmoknál is eléggé lightos a dolog.
De ez a ösztön még csak nem is hatásos, hiszen mint írtam ez LÁTSZAT, ami nem genetikából, hanem tisztán a neveltetésből adódik, így ha egy nő "alfahím"-nek tűnő férfival jön össze, semmivel se több az esély rá hogy sikeresebb gyerekeik lesznek mintha egy "béta"-val jönne össze.
Láttam már nem kevés "alfahím"-et, akiknek nagy az arcuk, de tele a gatyesz olyan dolgoktól ami egy "béta"-nak sima ügy, és sok olyat is láttam, hogy ha elképzelném a 2 arcot 10000 évvel ezelőtt, simán a "béta"-ra fogadnék hogy ő húzza tovább, és ő ér el többet, mert ő úgy csöndben tud és megold dolgokat, míg az "alfának" csak a pofája jár...
Képzeld, én nem is a külseje alapján jöttem össze a párommal, mégis mindennél jobban szeretem! Csak én eleve nem is kezdtem huszonéves lánykákkal, akik velem egy idősek, mert három mondat után az idegeimre mentek a hülyeségeikkel, a hazudozással meg a játszmákkal.
Annak is oka lehet, ha csak az ilyen retardáltakat vonzod be. Tudod, a zsák meg a foltja... :) Lehet, hogy te is csak az ilyenekhez vonzódsz, még ha nem is szimpatikusak!
"Nincsenek igazi férfiak,sajnálom :("
definiáld, milyen az igazi férfi.
nem a téveszméiddel van esetleg baj?
Kérdező te olyan csajnak tűnsz, akinek van egy kiszemeltje, a nagybetűs férfi, az egyetlen kegyeidre érdemes alfa, de te mint elvárásokkal felvértezett igazi modern nő nem kezdeményezel.
Mivel ő nem vett téged észre, te pedig nem tettél, hogy észrevegyen...
Kinek a hibája lehet a dolog??? IGEN, A MEGFEJTÉS, HOGY NINCSENEK IGAZI FÉRFIAK MANAPSÁG!
A történetben egy aranyos, kedves és értelmes nő vagy, aki mellesleg a történet áldozata. Minden a férfiak hibája!
Ismételgessed kitartóan és te is elhiszed, de szerintem ezzel a tanáccsal már elkéstem :)
"...az egyetlen kegyeidre érdemes alfa,.."
hányinger női mentalitás. 1 - csak a legjobbat akarja, zéró önkritikával, 2 - a legjobb is érezze megtisztelve magát, h összejöhet vele.
"elvárásokkal felvértezett igazi modern nő nem kezdeményezel."
néma gyereknek ugye....
"Mivel ő nem vett téged észre,"
mert nem is olyan "jó" nő, mint azt hiszi magáról :) (megint egy bizonyíték az önkritika nélküliségre)
"Kinek a hibája lehet a dolog??? IGEN, A MEGFEJTÉS, HOGY NINCSENEK IGAZI FÉRFIAK MANAPSÁG!"
még helyzetfelismerő képessége sincs az ilyen nőknek.
Nagyon sokat kell még tanulnod az életről, kicsi lány, mielőtt ítélkezni lenne jogod.
Tudod, a férfiasság drága kincs! Azt nem adjuk csak úgy, minden szíre-szóra. Ki kell érdemelni. Elő kell csalogatni belőlünk. Rajtad áll, mennyit adunk magunkból, mint ahogy az meg rajtunk áll, hogy a nő mennyit ad magából. Ez az élet rendje! A párkeresés nem elvárások, hanem az értékek harca.
"Ha egyedül vagyok egy szobában, akkor ember vagyok. Ha bejön egy nő, akkor férfi lettem. És annyira vagyok férfi, amennyire nő az, aki bejött a szobába." (Karinthy)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!