Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért ösztönlény minden pasi?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ösztönlény minden pasi? Miért nincsenek igazi férfiak manapság?

Figyelt kérdés

Azt vettem észre hogy a legtöbb pasi az egy szimpla ösztönlény. Ha meglátnak egy jó csajt, tök mindegy hogy esetleg buta az a lány (persze vannak kivételek is, még mielőtt a gyakoris bombanők oltogatnának, hogy ők 10/15-ös csajok, phd-val) egyből kedvesek lesznek, bármit megtesznek a csajnak, és alig tudnak gondolkodni. Mivel, hát, nyilván az ösztönök ilyenkor átveszik az uralmat az ész felett.

Szerintem egy igazi férfi nem csak a külsőt nézi. Sőt, az addig a szintig fontos hogy meglegyen a fizikai vonzalom, és tetszen neki. De aztán a belsőre sokkal nagyobb hangsúly fektet. Na ilyennel még nem találkoztam.

Én jó magam is próbálok minél csinosabban öltözködni, és nekem abszolút az a filozófiám, hogy a külső addig fontos hogy az érdeklődés, a vonzalom meglegyen. Az hogy másnak az én kiszemeltem meg mennyire tetszik nem tetszik hidegen hagy. Nekem a belső az ami ezerszer fontosabb, mint hogy piperkőc magamutogató feminin pasim legyen. Ha egy pasi helyes, attól még lehet buta mind a föld. De ez a pasiknál, ha a csaj egy bomba nagy mellekkel, formás fenékkel, nem számít ha nem tud megszólalni, a lényeg hogy szex pozitív a csaj. És farok feláll, ész megáll. És ezek a pasik nevezik magukat férfinak, amikor szimplán csak ösztönlények, állati szinten állnak, mivel nem az eszük, hanem az ösztöneik vezérlik.

2017. júl. 9. 10:17
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:

"Kérdező, ne csak a bulikirály helyimenőcsávókkal állj szóba, és akkor lesz igazi férfi."

De hát a legtöbb nőnek ez a nagybetűr "FÉÉÉRRRFIII".

Ecsetfej, belőtt séró, makulátlan arcből borotvált test, új iphone, menő márkás ruhák, bulibáróság, kihaénnemség, jól felépített facebook profil instant grammal, valamilyen manager elnevezésű munkakör egy menő multinál, egy menő belvárosi irodaházban, ahol megmondja a csicskáinak hogy szinergizálják a ügyfélreferens portfóliót.

Az nem baj, ha egy kis piszkos melótól sikítva menekül, és egy szöget se tud beütni, két löket után azt kéri hogy lovagolja meg a nő, de ő akkor is "FÉÉÉÉÉRFIIII" :D

2017. júl. 10. 14:26
 32/33 anonim ***** válasza:

Az alfa-özvegy definiciója :)

2017. júl. 10. 14:50
 33/33 anonim ***** válasza:
Az igazi férfi (és nem pasi) nem hiszem hogy szóba álla veled. Feminim, férfigyűlölő, sztereotipiákban gondolkodó ember vagy. Az igazi férfi nincs a társkeresőn, hanem a gyereket horja az iskolába, keményen dolgozik a családjáért és szereti a feleségét.
2017. szept. 4. 00:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!