Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Van olyan pasi akinek bejön...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan pasi akinek bejön ha a lány a kezdeményezőbb?

Figyelt kérdés

Nem arra kell gondolni hogy fut a pasi után, de tegyük fel hogy van egy alapfokú szimpátia, de a srác annyira azért nem pörgött fel=D

Mennyire lehet nyerő taktika a lány által fenntartani az érdeklődést? értem én itt ha két napig már nem beszéltek akkor a lány ir rá, semmi nyomulás meg hasonlók cask legtöbbször a lány keresi. Van akinek erre van szüksége? Vagy ez inkább csak szánalmas?

2018. jún. 12. 15:20
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
91%

Ennek teljesen kölcsönösnek kéne lennie.

De igen , nyilván örül annak az ember ha egy nő is kezdeményezőbb. Főleg eleinte.

Utána pedig ha megvannak az alapdolgok, akkor teljesen mindegy ki keresi a másikat előbb, oda vissza kell működnie.

2018. jún. 12. 15:23
 2/18 A kérdező kommentje:
Tudom hogy oda vissza kelle működnie...ezért is gondolom azt hogy én olyan nagyontúlzottan nemfoghattam meg, max szimpi vagyok neki
2018. jún. 12. 15:25
 3/18 anonim ***** válasza:
Miért miből áll a kapcsolatotok? hogy telik 1 hetetek? Mennyit beszéltek telefonon, vagy neten, mennyit találkoztok, mennyi a személyes együttlét? Milyen arányú az érdeklődés a másik iránt?
2018. jún. 12. 15:51
 4/18 A kérdező kommentje:
Jelenleg(még kb egy hónapig) távolság miatt találkozni nemnagyon tudunk, eddig 1x randiztunk, az szerintem jól sikerült. És nem beszélünk napi szinten...2-3 naponta, és csak messengeren.
2018. jún. 12. 15:58
 5/18 A kérdező kommentje:
És egyértelműen mindketten komoly kapcsolatot keresünk
2018. jún. 12. 15:59
 6/18 anonim ***** válasza:
ÉS ezek alapján minden nap csak te keresed őt , te írsz neki, vagy ő is érdeklődik magától?
2018. jún. 12. 16:00
 7/18 anonim ***** válasza:
Nem akarlak elkeseríteni, de ha neked kell jobban teperni, az általában azért van, mert a pasit annyira nem érdekled.
2018. jún. 12. 16:01
 8/18 A kérdező kommentje:
Nem csak én keresem, de arányában többet keresem igen.
2018. jún. 12. 16:02
 9/18 anonim ***** válasza:
89%

Amit a 7-es ír, az fordítva is igaz ám a nőkre is, azok is ugyanúgy sz**arhatnak a férfira ....

Szóval egyenlőre szerintem nincs min aggódnod.

2018. jún. 12. 16:10
 10/18 anonim ***** válasza:
60%
#9: De én úgy értem, hogy azért ha egy pasinak kellesz, az tudatni szokta :D Nem pedig játssza a királykisasszonyt, hogy a nő hódítsa meg, bàr ilyenekről is tudok, de inkább a 17 éves elkényeztetett fiúcskák körében, nem felnőtt férfiak között.
2018. jún. 12. 16:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!