Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok milyen testbeszéd jelzéseket érdemes adni, ha bejön egy lány?
Ti ehhez jobban értetek.
Elsősorban Ilyen fimomabb jelzésekre gondoltam.
Nem tudod magad megjátszani.
A nők többsége evolúciósan (az utódgondozás miatt) pontosabb műszerekkel bírnak ilyen szempontból. Magamon észreveszem, ha valakin látok valamit, de mégis előjön bennem egy megmagyarázhatatlan (meg)érzés, hogy itt valami nem kóser.
De szerintem a legtöbb ember különleges képesség nélkül is levágja ezt, ugyanis a testbeszéd mindig egy komplex jelzés. Nem egy testrész, hanem a komplett test dinamikája. Erre képtelenség figyelni tudatosan.
Mosolyogsz, ha meglátsz, kis szemezés, keresed a társaságom.
Szerintem igenis jók a jelzések, mert ha valaki nyitott rád, akkor viszonozni fogja ezeket a jelzéseket. Ha pl valakire mosolyogsz,de soha nem viszonozza, akkor nyilván nem jössz be neki, nem akar tőled semmit. Ha viszont benne van ezekben a kis flörtölgetésekben, akkor ott már lehet kezdeményezni is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!