Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mikor érdemes beszélni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor érdemes beszélni a szülőknek az új kapcsolatunkról?

Figyelt kérdés

Ha nem valami közvetlen a kapcsolatunk? Mert vannak, akik mindent megosztanak a szüleikkel, de én nem ilyen vagyok.

Most van először normális kapcsolatom, december elsején jöttünk össze. Nagy köztünk a távolság, így akkor is találkoztunk utoljára, nem tudom, mikor tudunk legközelebb. Ettől függetlenül minden nap beszélünk és heti 3x-4x skypolunk.

Nem tudom, ilyenkor mikor szokás elmondani otthon, hogy van párunk?

U.i.: ne oltsatok le nagyon a kérdésemért :D

2018. jan. 21. 11:39
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Majd, akkor mikor már többet tudtok találkozni és egymást is megismeritek rendesen, ami elég nehéz, ha nem találkoztok. Ha már tudjátok merre tartotok, amíg ez nem derül ki, addig szerintem fölösleges a másikat otthon bemutatni, mert lehet egy hónap múlva már együtt se lesztek.
2018. jan. 21. 11:42
 2/9 anonim ***** válasza:
Majd ha valodi kapcsolatod lesz, akkor raer. İlyen 16 eves internetes levelezopartnereket felesleges.
2018. jan. 21. 11:53
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Én csak akkor mondom el,ha már stabil a kapcsolat. Még tiniként beszámoltam minden udvarlóról,de már 20+ évesen csak akkor mondom el,ha már hónapok óta együtt vagyunk és úgy érzem,hogy ez komoly. A többiről felesleges beszélni,hogy összejöttem xy-al majd két hónap múlva szakítunk,mert mégsem jöttem be neki úgy.
2018. jan. 21. 11:54
 4/9 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat. Egész nyáron együtt dolgoztunk, akkor sokat beszélgettünk és megismertük a másikat, de még csak barátok voltunk. Azután is rendszeresen beszéltünk és egyre inkább megismertük egymást. November végén egy hetet tudtunk találkozni aminek a vége az lett, hogy összejöttünk. Nem tudunk sokat találkozni mert külföldi, és még mindketten egyetemisták vagyunk. Félreteszünk arra, hogy ismét találkozhassunk.

Persze lehet, hogy mindezek ellenére egy hónap múlva úgy döntünk, hogy nagy a távolság és ez így nem megy, igazatok van.

2018. jan. 21. 12:10
 5/9 anonim ***** válasza:
Mekkora a táv köztetek? Honnan való a párod?
2018. jan. 21. 14:15
 6/9 A kérdező kommentje:
Amerikai. (Ott dolgoztam.) A legolcsóbb oda-vissza repjegy is 150 000 Ft.
2018. jan. 21. 14:22
 7/9 A kérdező kommentje:
Még hozzátartozik, hogy neki régi álma Európában (Magyarországon vagy Szlovéniában) tanulni, aztán itt is élni, nem szereti Amerikát. Legalább egy év mire csereprogramra jelentkezhet másik egyetemre, de utána adott lenne a rendszeresebb találkozás.
2018. jan. 21. 14:24
 8/9 anonim ***** válasza:

Szia, ismerkedek xy-nal. Pont.

Nekünk 1000km volt, fél év csak beszélgetéssel, de tudták, mert beszéltem róla - noha nekem is laza a kapcsolatom apámmal, ritkán találkotunk még mikor otthon éltem is -, és elég feltűnő volt, hogy 1-2 hónapja csak T-ről dumálok.

Aztán megmondtam, hogy találkozunk, majd mikor egy héten belül még kétszer találkoztunk (abból egy napra leutaztam hozzájuk) akkor már tudta, hogy valószínű több van köztünk.

Majd ő jött többször, aztán én is kiutaztam hozzá, és csak annyit kérdezett, hogy boldog vagyok-e vele, és nem nyomoszat-e a nagy távolság.

Ez volt másfél éve, több mint egy éve pedig kiköltöztem hozzá :)

2018. jan. 21. 15:58
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszi a választ. Szüleim tudják, hogy létezik, mikor hazajöttem én is meséltem róla meg láttak fotókat amin rajta volt (együtt mentünk várost nézni, túrázni), arról is tudnak, amikor november végén találkoztunk. Csak azt nem tudják, hogy már nem csak barátok vagyunk.
2018. jan. 21. 16:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!