Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor érdemes beszélni a szülőknek az új kapcsolatunkról?
Ha nem valami közvetlen a kapcsolatunk? Mert vannak, akik mindent megosztanak a szüleikkel, de én nem ilyen vagyok.
Most van először normális kapcsolatom, december elsején jöttünk össze. Nagy köztünk a távolság, így akkor is találkoztunk utoljára, nem tudom, mikor tudunk legközelebb. Ettől függetlenül minden nap beszélünk és heti 3x-4x skypolunk.
Nem tudom, ilyenkor mikor szokás elmondani otthon, hogy van párunk?
U.i.: ne oltsatok le nagyon a kérdésemért :D
Köszi a válaszokat. Egész nyáron együtt dolgoztunk, akkor sokat beszélgettünk és megismertük a másikat, de még csak barátok voltunk. Azután is rendszeresen beszéltünk és egyre inkább megismertük egymást. November végén egy hetet tudtunk találkozni aminek a vége az lett, hogy összejöttünk. Nem tudunk sokat találkozni mert külföldi, és még mindketten egyetemisták vagyunk. Félreteszünk arra, hogy ismét találkozhassunk.
Persze lehet, hogy mindezek ellenére egy hónap múlva úgy döntünk, hogy nagy a távolság és ez így nem megy, igazatok van.
Szia, ismerkedek xy-nal. Pont.
Nekünk 1000km volt, fél év csak beszélgetéssel, de tudták, mert beszéltem róla - noha nekem is laza a kapcsolatom apámmal, ritkán találkotunk még mikor otthon éltem is -, és elég feltűnő volt, hogy 1-2 hónapja csak T-ről dumálok.
Aztán megmondtam, hogy találkozunk, majd mikor egy héten belül még kétszer találkoztunk (abból egy napra leutaztam hozzájuk) akkor már tudta, hogy valószínű több van köztünk.
Majd ő jött többször, aztán én is kiutaztam hozzá, és csak annyit kérdezett, hogy boldog vagyok-e vele, és nem nyomoszat-e a nagy távolság.
Ez volt másfél éve, több mint egy éve pedig kiköltöztem hozzá :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!