Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Érdemes társkereső oldalra...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érdemes társkereső oldalra feltenni a hobbimat?

Figyelt kérdés

Kezdő szinten zsonglőrködök, de tudok már pár látványos dolgot.

Eddig nem volt nagyon nagy sikerem a társkeresés során.

Ezért gondoltam, hogy érdemes lenne kezdőképnek feltenni egy ilyen képet magamról.

Úgy értem szerintetek mennyivel dobná fel a sikeremet a Nőknél?

Elsősorban lányok válaszára vagyok kíváncsi vagy,ha valakinek van hasonló személyes tapasztalata.

2018. jan. 14. 10:32
 1/8 anonim ***** válasza:
Ezzel senkinél se fogsz bevágódni.
2018. jan. 14. 10:33
 2/8 anonim ***** válasza:
71%
Régen én is próbáltam a hobbimat átültetni az ismerkedésbe, de szerintem hülyeség. Téged szeressenek meg, ne a hobbidat.
2018. jan. 14. 10:34
 3/8 anonim ***** válasza:

Ha kezdő szinten, és nem ez tölti ki a mindennapjaidat én nem tennék ki a helyedben ilyen képet.

A társkeresőre egyébként is egy "sima", valóság (kor)hű képet tegyél ki, esetleg profilt és egy egész alakosat.

Ha valakivel ismerkedsz majd elmondod neki a hobbidat, de kezdő lépésként én ezt nem tartanám fontosnak.

Esetleg ha nagyon szeretnéd 1 félmondatban a végére megjegyezheted a bemutatkozásodnak.

Bár nem mindenkit nyersz meg ezzel. Van aki ezt elvont dolognak tartja, és lehet,hogy pont emiatt kerül el.

2018. jan. 14. 10:36
 4/8 anonim ***** válasza:
Én nagyon is fontosnak tartom, hogy egy férfinak legyen fenn a hobbija társkeresőn. Mi más alapján tudnám kiszűrni, hogy van-e bennünk valami közös?
2018. jan. 14. 10:41
 5/8 anonim ***** válasza:

Zsonglőr?

[link]

2018. jan. 14. 10:55
 6/8 anonim ***** válasza:
Szerintem a zsonglőrködés olyan, hogy csinálni nagyon jó, de nézni elég uncsi. De ettől még rakhatsz fel egyet, mert képen nem néz ki rosszul. Az is rak fel utazós képet, aki amatőrként utazik.
2018. jan. 14. 11:04
 7/8 anonim ***** válasza:

Szerintem nyugodtan tedd fel.

Sokkal szimpatikusabb, mint pl aki halakkal fotózkodik.

2018. jan. 14. 11:13
 8/8 anonim ***** válasza:
Szerintem szinte bármit érdemes kirakni, amitől meg lehet téged különböztetni Laci86-tól. De pont zsonglőrködés? Bohócorrod is van hozzá!
2018. ápr. 30. 15:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!