Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes társkereső oldalra feltenni a hobbimat?
Kezdő szinten zsonglőrködök, de tudok már pár látványos dolgot.
Eddig nem volt nagyon nagy sikerem a társkeresés során.
Ezért gondoltam, hogy érdemes lenne kezdőképnek feltenni egy ilyen képet magamról.
Úgy értem szerintetek mennyivel dobná fel a sikeremet a Nőknél?
Elsősorban lányok válaszára vagyok kíváncsi vagy,ha valakinek van hasonló személyes tapasztalata.
Ha kezdő szinten, és nem ez tölti ki a mindennapjaidat én nem tennék ki a helyedben ilyen képet.
A társkeresőre egyébként is egy "sima", valóság (kor)hű képet tegyél ki, esetleg profilt és egy egész alakosat.
Ha valakivel ismerkedsz majd elmondod neki a hobbidat, de kezdő lépésként én ezt nem tartanám fontosnak.
Esetleg ha nagyon szeretnéd 1 félmondatban a végére megjegyezheted a bemutatkozásodnak.
Bár nem mindenkit nyersz meg ezzel. Van aki ezt elvont dolognak tartja, és lehet,hogy pont emiatt kerül el.
Szerintem nyugodtan tedd fel.
Sokkal szimpatikusabb, mint pl aki halakkal fotózkodik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!