Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt olyan hogy netes társkeresőn találkozót beszéltetek meg, de csalódtatok a találkozáskor?
Volt.
A lány abszolút szótlan és humorérzék nélküli volt. Semmi közvetlenség, semmi flört. Kb. mintha egy androiddal randiztam volna.
Közben végig a telefont nyomkodta merthogy én nem mondok semmit. De mondom miről... Nem is kérdezel semmit, nem is érdekel semmi velem kapcsolatban akkor minek dumáljak, nem rádió vagyok.
Akkor tudjuk, hogy nem jaguárral találkoztál :D
31/f
Kep nelkul ismerkedett 31evesen,en voltam 19 akkor (mar a 31et is nagyon soknak tartottam de ugy ereztem h nagyon egy hullamhosszon vagyunk szellemileg),majd amikor szamot csereltunk,egyszer felhivott h gratulaljak a szulinapjat unneplik epp,41...
Aztan a randira becsuletbol mentem el, megjelent egy pocakos osz haju ronda pasi,apam volt 44eves akkor es kvajol nezett ki hozza kepest,hatul volt 2 gyerekules az autoban...no comment.A vicc az egeszben h a vegen kozolte h en neztem ki szarul:))) tobbet nem talalkoztunk.
A srác azt mondta, 175. A homlokomig ért. 168 vagyok. Nincs bajom az alacsonyakkal, de a hazugoktól undorodom.
A másik az volt, mikor kenyeret lehetett volna kenni az illető hajáról. Totál zsíros volt, szerintem egy hete nem mosta. Ezzel sem lenne bajom, ha én meg nem akartam volna neki tetszeni és nem direkt a randi napjának reggelén mostam volna hajat (bár amúgy sem viselem el magamon a retket, ha megtehetem, hogy megmosakodjak, ő is megtehette volna).
Volt olyan, akit a randin láttam mosolyogni. Legyintettem arra, hogy dohányzik és kávézik, mert sok ismerősöm van, aki ezt teszi és kifejezetten vonzóak. De ő azzal a sárga foltos fogsorral meg 25 évesen a krahácsolásával... Már ne is haragudjatok, de nekem ez sok. És megint az volt, hogy én meg direkt randi előtt mostam fogat, vettem be rágót, hogy véletlenül se legyek gusztustalan, akkor sem, ha amúgy is figyelek erre...
Szar, mikor te igyekszel, a másik meg leszarja.
Egyszer.
Tök jófejnek tűnt, aztán a randin fogdosott, tapogatott, hiába szóltam rá ezerszer.
Exéről dumált vagy félórát, meg magyarázta, hogy deszuper, kövi találkán amikor HOZZÁ MEGYEK, majd sütünk közösen. Meg, hogy alig várja, hogy bemutasson az anyjának.
Végül megcsókolt - erőszakkal -, én meg lendületből eltörtem az orrát... de utána még 3 hétig zaklatott fészen meg telón, hogy "olyan jól érezte magát" és találkozzunk.
Végül apám megfenyegette, hogyha nem szál le rólam, leszedi a tökeit a helyéről.
De a következő, ugyanott megismert férfival már egy éve összeköltöztünk, szóval jó sztori is lett aztán.
Nekem eddig 2 találkozóból mindkettő csalódás volt.
Az első esetlen és töketlen volt, a második meg fura fejű és nem vonzó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!