Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Megcsókoljam találkozáskor?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsókoljam találkozáskor?

Figyelt kérdés
Randim lesz két nap múlva egy lánnyal. Legutóbbi találkozás után volt csók, kicsit hosszabb ideig is. Szerintetek hogyan köszöntsem, csókkal vagy szájra puszi? (Nyílt helyen lesz.)
2017. okt. 3. 19:15
 1/7 A kérdező kommentje:
Mármint múltkor a randi végén volt a csók. Tudom, nem kellene ilyenen ennyit gondolkodni, de mindennel ezt csinálom. Próbálok leszokni, de nem hagyott a gondolat.
2017. okt. 3. 19:16
 2/7 anonim ***** válasza:
Ez a lánytól is függ, ha ő a szájra puszinál többet akar, látni /érezni fogod. Tehát majd ott, abban a pillanatban kiderül.
2017. okt. 3. 19:18
 3/7 anonim ***** válasza:
Személy szerint én sose nyitottam egy találkozót csókkal/szájrapuszival (addig amíg nem jártunk). A lánytól is függ s a kapcsolatotok minőségétől. De mivel hogy nem ez lesz az első csók,nem lehet gond belőle ha azzal nyittasz.
2017. okt. 3. 19:18
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Hány éves vagy?

Mivel gondolom 18 fölött vagy, ezért vagy ebben a kategóriában, ezért úgymond jó lenne, ha nem kis bátortalan tiniként viselkednél.

Igen, csókold meg, köszöntsd azzal! Legyél már férfi, kérlek!

2017. okt. 3. 19:22
 5/7 anonim ***** válasza:
Öleld meg, és adj az arcára, közel a szájához egy puszit. Ha akar, akkor meg úgyis lépni fog, hogy ne csak puszi legyen, hanem csók. Nálam legalábbis ez bejönne :D
2017. okt. 3. 19:27
 6/7 anonim ***** válasza:
Én a második randinkon megcsókoltam a srácot. Meg is lepődött. Ő csak puszit akart adni. De mivel az első randi felét smárolással töltöttük, gondoltam nem fogok kislanyoskodni :)
2017. okt. 3. 20:28
 7/7 Diavolino44 ***** válasza:

Szerintem a hatosnak jar a pottyos labda.

En nem csokolnam meg, egybol, szajra puszi igen. Aztan egesz gyorsan kialakitanek olyan helyzetet, hogy megcsokoljam. Pontosan azert amit a hatos irt, a randi felet smarolassal toltottek, abban az esetben evidens, hogy minden sinen van. Egy csok az elozo randi vegen, eleg szegeny. Nem hiszem, hogy barmit is elrontanal, ha megcsokolod. De most 10 perccel elobb vagy kesobb az mind1, de mindenkepp fogd meg a kezet es ugy menjetek!!! Ez fontosabb mint a csok, abba legyel hatarozott.

2017. okt. 3. 20:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!