Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek megcsókoljam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek megcsókoljam legközelebbi találkozáskor?

Figyelt kérdés

Van egy lány akivel már randiztam jó párszor, 3 hétig úgy volt, hogy már nem folytatjuk, de most biztos hogy ő is érez irántam valamit, ezt el is mondta. Ma találkoztunk legutoljára, és mielőtt elváltunk volna megkérdeztem, hogy tényleg nem vagyok közömbös neki, mivel múlt héten kifejtette az érzéseit. És elmondta nekem, és most már belátom, hogy egy korábbi csalódás miatt neki tényleg időre volt szüksége. Elhívtam moziba, utána jött a hév, de mielőtt felszállt volna rá a semmiből megcsókolt, én meg vissza még egyszer.

Most ha legközelebb ha találkozunk szerintetek arcra puszi lenne az illendő, vagy már egyből csók? Vagy csók inkább csak az este hátralevő részében?

2013. jan. 31. 23:18
 1/7 anonim ***** válasza:
csókold (csak a kérdést olvastam, a részletezésed nem, de mit veszíthetsz)
2013. jan. 31. 23:20
 2/7 anonim ***** válasza:
A puszival a tudtara adod hogy te nem akarsz töle semmit, ugyh eszedbe ne jusson az arcan puszilgatni-.-"
2013. jan. 31. 23:22
 3/7 Egy Srác Asszem ***** válasza:

hát ahogy a helyzet adja, szerintem "üdvözléskor" elég a puszi, de az este hátralévő részében vagy elbúcsúzáskor mindenképp CSÓK :) kort nem írtál sajnos, de úgy általánosságba ez a véleményem

17/F

2013. jan. 31. 23:25
 4/7 anonim ***** válasza:
Csókold meg!!!!! Ez egyértelmű!!!!! El ne szard!!!!
2013. jan. 31. 23:27
 5/7 A kérdező kommentje:
23/F ő is 23
2013. jan. 31. 23:28
 6/7 anonim ***** válasza:
csók ha ő megcsókolt már akkor mindenképpen csók. A puszival azt éreztetnéd h nem nagyon akarsz tőle különösebben semmit. csók!!!!!!!!!!!!!!
2013. febr. 1. 18:03
 7/7 A kérdező kommentje:

Oké vettem, előtte max. átölelem, de mindenképp megcsókolom:))

A bizonyos 3 hét előtt már meg akartam csókolni, csak akkor elutasító volt, de még egyszer olyan tényleg nehezen fordulna elő:)

2013. febr. 1. 23:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!