Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Randizás? Hogyan lehet megtalálni az arany középutat? Találkozáskor mennyire kell passzívan viselkedni? Hogy lehet azt elérni, hogy ne legyen pofára esés a végén?
Elegem van, hogy egy csomó lánynál az volt, hogy akárhányszor megpróbáltam már elképzelni a dolgokat, hogy jól szórakozunk, beszélgetünk...stb.
Ezek után, ahogy megpróbáltam "kivitelezni" a "terveket", soha nem úgy sikerülnek, a végén meg jön a természetes csalódottság érzése, a jól megérdemelt POFÁRA ESÉS.
Pluszban, még nem is érzem maradéktalanul jól magam, mert elvárásaim vannak.
Ha nincsenek az elvárások, akkor meg azt veszi le(vagy lehet, hogy ez már nem az elvárás kérdése), hogy nem érdeklem.
Nem pontos sablont kérek, semmi ilyesmit. Csak annyit, hogy ti mégis hogy álltok ehhez hozzá?
Beszélgetünk egyet, hülyéskedünk, aztán lesz, ami lesz? Elég egyszerűnek hangzik...
Minden egyes alkalommal úgy megyek oda, mintha valami tervet akarnék kivitelezni az elejétől a végéig, és ez már MEGŐRJÍT!
Én sosem terveztem előre az ilyet. Egyszerűen nem is volt soha semmi megbeszélve az időponton helyen kívül, majd ahogy alakul címszóval indultunk neki. Volt, hogy pofára estem, volt hogy nem. Azóta van barátom. :)
Túlságosan ráparázol és elképzeled és azt akarod bevalósítani, de tudod mi a rendszer: amit elképzelsz és rágörcsölsz, sosem úgy sikerül!
2#: Nem kapsz minusz, mert jót röhögtem.:)
3#: Igen, sajnos ezt már többször éreztem a saját bőrömön.
Próbáld meg az adott helyzetet kiélvezni!
Ha randizol egy lánnyal,ne azon agyalj randi közben,hogy mi lesz a végén.Úgy fogd fel az egészet,hogy nem dől össze a világ,ha nem sikerül összejönnötök.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!