Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Randizás? Hogyan lehet megtalá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Randizás? Hogyan lehet megtalálni az arany középutat? Találkozáskor mennyire kell passzívan viselkedni? Hogy lehet azt elérni, hogy ne legyen pofára esés a végén?

Figyelt kérdés

Elegem van, hogy egy csomó lánynál az volt, hogy akárhányszor megpróbáltam már elképzelni a dolgokat, hogy jól szórakozunk, beszélgetünk...stb.

Ezek után, ahogy megpróbáltam "kivitelezni" a "terveket", soha nem úgy sikerülnek, a végén meg jön a természetes csalódottság érzése, a jól megérdemelt POFÁRA ESÉS.

Pluszban, még nem is érzem maradéktalanul jól magam, mert elvárásaim vannak.

Ha nincsenek az elvárások, akkor meg azt veszi le(vagy lehet, hogy ez már nem az elvárás kérdése), hogy nem érdeklem.

Nem pontos sablont kérek, semmi ilyesmit. Csak annyit, hogy ti mégis hogy álltok ehhez hozzá?

Beszélgetünk egyet, hülyéskedünk, aztán lesz, ami lesz? Elég egyszerűnek hangzik...

Minden egyes alkalommal úgy megyek oda, mintha valami tervet akarnék kivitelezni az elejétől a végéig, és ez már MEGŐRJÍT!

2012. dec. 13. 21:40
 1/7 anonim ***** válasza:
Add magad, ne tervezz előre el mindent. Én is igy fogom most mar.
2012. dec. 13. 21:44
 2/7 anonim ***** válasza:
83%
Dorotinak a jó tündér segített h az arany utat válassza ami során barátokra lelt. Akik segítették őt útja során. De szegény Totó kutyáját majdnem elvesztette...
2012. dec. 13. 21:45
 3/7 anonim ***** válasza:

Én sosem terveztem előre az ilyet. Egyszerűen nem is volt soha semmi megbeszélve az időponton helyen kívül, majd ahogy alakul címszóval indultunk neki. Volt, hogy pofára estem, volt hogy nem. Azóta van barátom. :)

Túlságosan ráparázol és elképzeled és azt akarod bevalósítani, de tudod mi a rendszer: amit elképzelsz és rágörcsölsz, sosem úgy sikerül!

2012. dec. 13. 21:51
 4/7 A kérdező kommentje:

2#: Nem kapsz minusz, mert jót röhögtem.:)

3#: Igen, sajnos ezt már többször éreztem a saját bőrömön.

2012. dec. 13. 21:54
 5/7 anonim ***** válasza:
Az a baj, hogy te a sablonjaidat akarod ráhúzni a totál egyedi élethelyzetekre a totál más és más elvárásokkal igényszinttel, személyiséggel rendelkező nőkre. Persze,hogy bebukod, mert nem "kompatibilis" ahogy a komputerbuzerákok mondanák. Egyszerüne annyiról van szó, hogy van egy nő meg vagy te, akik összejönnek egy beszélgetésre, és lesz ami lesz. Ha vagy elég jó akkor oké, han em akkor eltakarít. Ennyi. Hiába tervezel előre betanult szövegeket, meg helyzeteket, a nő nem egy bábu, neki is van egyénisége, ő is ad hozzá valamit ehhez az egészhez, és ahhoz is tudni kell viszonyulni, alkalmazkodni. Ez egy igen nehéz, bonyolult ügy egyébként. Senki sem mondta hogy az udvarlás az egy laza egyszerű dolog. Persze akik nem ilyenek mint te ,vagy mondjuk én, tehát azért értenek a mikéntjéhez, van fingjuk róla hogy hogyan is kéne egy nővel bánni, miről is kéne besszélni stílusosan, azoknak persze hogy nem nagyügy. De ez egyéniség és sok sok gyakorlat kérdése,hogy jól tudd csinálni. Ez persze nem mindnekinek adatik meg. Egyenlőre vert helyzetben vagy. Valami isteni csoda folytán majd kikúpálódik a személyiséged, aztán rá tudsz hangolódni a pinára.. Addig bizony bukó leszel. nem könnyű.
2012. dec. 13. 23:46
 6/7 anonim ***** válasza:

Próbáld meg az adott helyzetet kiélvezni!

Ha randizol egy lánnyal,ne azon agyalj randi közben,hogy mi lesz a végén.Úgy fogd fel az egészet,hogy nem dől össze a világ,ha nem sikerül összejönnötök.

2012. dec. 14. 17:19
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
pont ma találkoztam egy sráccal. hová megyünk? ő sem tudta, én sem tudtam. sétáltunk erre, sétáltunk arra.. leültünk itt, leültünk ott. és istenem, milyen jó volt:)
2013. márc. 20. 17:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!