Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Holnap lesz az első randim egy lánnyal. Az úgy jó ha találkozáskor adok arcra puszit? Ha sétálunk fogjam mindig a kezét? Elköszönéskor megcsókoljam szájon vagy inkább csak arcon? Tanácsokat szeretnék kérni
Szerintem ez kicsit tolakodó lenne, attól hogy randira jött veled még ne kezed barátnődként.
Másik oldalról nézve, olvastam már arról hogy az ilyenekkel minél többet vársz, annál nagyobb hatást érsz majd el amikor például tényleg megfogod a kezét.
Arcra puszi jó.
Randira mész és nem a barátnőd, ne fogd meg a kezét. ELSŐ RANDIN O.o
Elköszönéskor is csak arcon.
#4: Igen, ez tényleg logikus, hogy a kezét nem foghatja meg, de bármikor megcsókolhatja....akkor meg se csókolja, hiszen még nem járnak.
Egyébként első randin, szinte 0 ismeretséggel normális lány nem engedi a csókot, sőt, első randi nem is erről szól, hanem egymást jobban megismerni.
Vagy nincs idő legalább a második randiig várni, vagy mi a tököm van?
#6: De valamiért az én válaszom 100%-os lett és a tied 0 ;) De lökjed csak nyugodtan a hülyeségeid tovább..
Már többet közt a randival is jelét adjuk, hogy többet akarunk, valamint megannyi más dologgal, és nem azzal, ha letámadod egy csókkal rögtön...Nekem idáig mindig sikerült nem csak barátoknak maradni, pedig sose volt első randis csókom. Hogy is csináltam ezt? Talán nem vagyok balfa.sz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!