Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi számít a hölgyeknél az első találkozáskor? Úgy értem, mit tehet a férfi, hogy az elsőt kövesse a 2. találkozás?
Figyi! Ha így nézel ki, nem biztos, hogy szeretnének másodjára találkozni, lehetsz akármilyen jópofa, vicces, magabiztos, nem fogsz bejönni a csajnak: [link]
Ellenben ha így nézel ki, akkor rögtön az első randin a csaj szájában találod a farkadat, de olyan sebesen, hogy észre sem veszed, s mellette lehetsz akármekkora nagyképű görény, vagy sótlan mimóza is: [link]
Mindenképpen fordíts a külsődre időt,illetve egy kis parfüm sem árt. ;)
Gondolj ki pár ötletet,hogy mi csináljatok,ha a lánynak nincs semmi ötlete.
Virág,csoki nem szükséges
(bár azzal biztos nem rontasz el semmit :) ),a randin meg ad nyugodtan magadat.
Jól kell kinézni.
Nagyjából ennyi.
Add magadat, aztán vagy lesz második randi, vagy nem. Nem tudsz sokat taktikázni, mert ha azt mondod, amit hallani akar de igazából nem úgy gondolod, akkor ha kifáradtál a szerepjátszásban, megromlik és véget ér a kapcsolat.
Ez a kisugárzás meg olyan, mint a sokat emlegetett "kémia". Vagy bejön neki a kisugárzásod, vagy nem.
Én is voltam pl olyan randin, ahol első alkalommal megerőltetés és szünet nélkül dumáltunk 4 órán át, máskor másik lánnyal meg alig bírtunk végigszenvedni másfél órát, mire indult a busza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!