Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első randira érdemes virágot vinni?
lehet valaki túlzásnak tartja a virágot első randira, de kétlem, hogy ezen bárki megsértődne
én biztos meglepődnék és örülnék a gesztusnak
Utána végig cipelheti,el se tudja rakni.
Nem a legpraktikusabb.
Természetesen örülnék neki és kedves gesztus, de randi közben nem a legjobb hordozgatni és szegény virágot is megviselné a dolog, a nap végére nem hasonlítana önmagára.
Szerintem az a legjobb, ha első találkozásra nem viszel semmit, de ez az én véleményem, lehet, hogy más lány pedig megsértődne, ha nem kapna semmit.
attól függ hol randiztok, milyen a viszony kettőtök között, hová mentek.
én nem szeretnék elsőrandin virágot kapni, azt gondolnám hogy csak szimpla protokoll, hiszen nem is ismer még a fiú.
takibácsi, virágot majd vehet még ezerféle módon és alkalomra vagy csak úgy akár, nem a romantika eltörléséről van szó.
de lóbálni egy szál hervadt szegény virágot... ha meg nem szimpatikus a fiú akkor pláne gáz :D és fordítva is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!