Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt olyan hogy netes társkeresőn találkozót beszéltetek meg, de csalódtatok a találkozáskor?
Én nem netes társkeresőről (nem vagyok fenn sehol), hanem innen találkoztam egy férfival. Nagyon egy hullámhosszon voltunk már a beszélgetés kezdetétől fogva, képről is szimpatikusak voltunk egymásnak, sokat telefonáltunk, minden szuper volt.
Az első személyes találkozón arról mesélt, mennyi nővel volt már, mennyire tudja, mi kell a nőknek, mi teszi őket boldoggá stb. Nem jött be. Nem volt második alkalom.
27N
#13 Valami hasonló csalódásom volt nekem is legutóbb. Tinderen megismertem egy pasit, iszonyat jókat beszélgettünk, egyezett a humorunk, dőlt belőlünk a szó telefonban is, a kémia is nagyon megvolt már neten keresztül is, nagyon ritkán botlok olyan férfiba, akivel ennyire megvan az összhang. 2 hét után találkoztunk is, bár nekem volt azért egy olyan érzésem, hogy lehet csak szexre megy, mert gyakran bulizik, haverozik. Arra gondoltam, hogy mivel nem adtam be a derekam könnyen, lehet csak a kihívást látta bennem és ezért volt ilyen kitartó.
Na, a randin konkrétan mintha egy másik ember lett volna, 1 órát késett, alig beszélt és mikor beközölte, hogy ő amúgy úgy képzelte el, hogy a westend parkolóban megdug, akkor szépen elköszöntem. Borzasztó, hogy egyes pasik milyen színészkedésre képesek egy kis szexért :D
22L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!