Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Volt olyan hogy netes társkere...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt olyan hogy netes társkeresőn találkozót beszéltetek meg, de csalódtatok a találkozáskor?

Figyelt kérdés
Miért csalódtatok? mi történt?

2017. dec. 15. 18:55
1 2
 11/14 manó1235 ***** válasza:
100%
Igen, egyrészt láttam hogy nem egy donhuán a srác de élőben még rosszabb volt, másrészt végig magáról beszélt, és úgy kaptam az első csókom hogy nem is akartam. Aztán úgy voltam vele jó, kapjon még egy esélyt, elhívott koncertre, elég beteg voltam de nem akartam kihagyni így elmentem, a belépő árát magamnak fizettem, jó gondoltam nem olcsó megértem, de valahogy úgy alakult az este hogy haza buszozni már nem maradt pénzem. A buszmegállóhoz menet elmondta miért nem működik majd ez, és sietve otthagyott a buszmegállónál, semmi pénz nélkül, 150 ft-ról lett volna szó mivel akkor még diákkal jártam. Szerencsémre két ittasabb srác megsajnált és mondták h jaj ott ne maradjak persze hogy segítenek. Végtelenül ciki volt, szégyelltem magam. Aztán örültem hogy haza estem tiszta betegen, utána megfogadtam többet ilyet sosem. 24/L
2018. jan. 4. 19:04
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Röviden annyi h kiderült hogy frissen szakított a pszichopata barátjával... Emellett meg képen egesz jól nézett ki es amikor megláttam akkor az jutott eszembe h lazán elsétálok mellette. 30 évesen ugy nézett ki mint egy kiégett 40es trampli.csúnya lenott festett szőke haj, lógott rajta a ruha és tiszta gyerekes volt. És még smárolni is akart meg minden, mondtam neki h köszi nem :D 25F
2018. jan. 4. 19:35
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Én nem netes társkeresőről (nem vagyok fenn sehol), hanem innen találkoztam egy férfival. Nagyon egy hullámhosszon voltunk már a beszélgetés kezdetétől fogva, képről is szimpatikusak voltunk egymásnak, sokat telefonáltunk, minden szuper volt.

Az első személyes találkozón arról mesélt, mennyi nővel volt már, mennyire tudja, mi kell a nőknek, mi teszi őket boldoggá stb. Nem jött be. Nem volt második alkalom.

27N

2018. jan. 4. 20:57
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

#13 Valami hasonló csalódásom volt nekem is legutóbb. Tinderen megismertem egy pasit, iszonyat jókat beszélgettünk, egyezett a humorunk, dőlt belőlünk a szó telefonban is, a kémia is nagyon megvolt már neten keresztül is, nagyon ritkán botlok olyan férfiba, akivel ennyire megvan az összhang. 2 hét után találkoztunk is, bár nekem volt azért egy olyan érzésem, hogy lehet csak szexre megy, mert gyakran bulizik, haverozik. Arra gondoltam, hogy mivel nem adtam be a derekam könnyen, lehet csak a kihívást látta bennem és ezért volt ilyen kitartó.

Na, a randin konkrétan mintha egy másik ember lett volna, 1 órát késett, alig beszélt és mikor beközölte, hogy ő amúgy úgy képzelte el, hogy a westend parkolóban megdug, akkor szépen elköszöntem. Borzasztó, hogy egyes pasik milyen színészkedésre képesek egy kis szexért :D

22L

2018. jan. 5. 12:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!