Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az első és a második randi között ha 4 nap telik el, akkor közte mennyit érdemes kommunikálni? És milyen csatornán érdemes?
Szerintem ha van mondani valótok egymásnak, ne legyen erőltetve.
Én most készülök a 4.randira, de mindennap beszélünk, a munkától függ mennyit.
Annyit érdemes, amennyit ti szeretnétek és ott, ahol akarjátok, pl. chat, videóchat, skype...stb.
Ha igénylitek a napi szintű több órás beszélgetést, akkor annyit, ha kevesebbet, az is oké.
Amennyi jól esik nektek.
És úgy, ahogy jól esik.
Azért, ha négy napig egyik fél sem kérdezi meg, hogy szia, mizu, és pár percig nem beszéltek, az fura, pláne, hogy akartok egymástól valamit.
Ismerkedtem úgy, hogy kb ilyenkor írtam egy szia,mizut, és kövi nap reggel fogadott egy kisregény, este egy hosszabb beszélgetés, kövi tali meg pár napra rá, addig csendkura
Mi a kérdés?
Nem kell játszmázni, ahol és amikor jól esik.
Mi napközben is végig beszélgettünk, ha tehettük munka mellett, este felhívtuk egymást... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!