Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes ezzel a pasival még foglalkozzak?
Megkérdeztem, hogy miért nem tud egy nőre várni, akit akár? Mármint a szexszel. Én komoly kapcsolatot szeretnék. Ezt válaszolta:
"dehogy én nem első alkalommal gondoltam nem tudnám én sem, kell egy kis ismertség, de nem tudok heteket hónapokat várni..voltaképpen igen mert a szexen dől el nagyon sok minden.mert nagyon nehéz várni, most is szétrobbanok... és volt h vártam és nem érte meg mert a csaj nagyon béna volt, több ilyen is volt sajnos és akkor meg tök ciki, hogy mintha komoly szereleem lenne közben meg olyan béna a csaj hogy muszáj megmondani h neem ez nem megy nekem, és akkor meg megy a sértődés...
volt viszont olyan hogy 2. tali után nagyon megkeféltem egy nőt sőt inkább ő dugott meg és majdnem egy évig jártunk."
Nagyon meghatározó náluk a szex, mint észrevettem
ja mert te biztos aszexuális vagy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!