Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Érdemes ezzel a pasival még...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érdemes ezzel a pasival még foglalkozzak?

Figyelt kérdés

Megkérdeztem, hogy miért nem tud egy nőre várni, akit akár? Mármint a szexszel. Én komoly kapcsolatot szeretnék. Ezt válaszolta:

"dehogy én nem első alkalommal gondoltam nem tudnám én sem, kell egy kis ismertség, de nem tudok heteket hónapokat várni..voltaképpen igen mert a szexen dől el nagyon sok minden.mert nagyon nehéz várni, most is szétrobbanok... és volt h vártam és nem érte meg mert a csaj nagyon béna volt, több ilyen is volt sajnos és akkor meg tök ciki, hogy mintha komoly szereleem lenne közben meg olyan béna a csaj hogy muszáj megmondani h neem ez nem megy nekem, és akkor meg megy a sértődés...

volt viszont olyan hogy 2. tali után nagyon megkeféltem egy nőt sőt inkább ő dugott meg és majdnem egy évig jártunk."

2017. nov. 3. 20:28
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:
85%
És akkor miért nem olyannal ismerkedsz, aki szintén komoly kapcsolatot szeretne?
2017. nov. 3. 20:30
 2/34 anonim ***** válasza:
91%
na,az ilyen elmebeteg férfiakkal bezzeg szóba állnak a nők
2017. nov. 3. 20:31
 3/34 anonim ***** válasza:
88%
Szerintem nem igazán,mert le lehet szűrni már a szóhasználatából is,hogy nem tiszteli a nőket (lásd:,,nagyon megkeféltem").Mástészt téged is csak manipulálni akar ezzel a dumával.
2017. nov. 3. 20:32
 4/34 A kérdező kommentje:
Mert azt mondta, hogy Ő is azt keres, csak ez nekem kissé furcsa, amit írt. Nem tudom, hogy a férfiak hogyan gondolkodnak. Nagyon meghatározó náluk a szex, mint észrevettem
2017. nov. 3. 20:32
 5/34 anonim ***** válasza:
67%

Nagyon meghatározó náluk a szex, mint észrevettem

ja mert te biztos aszexuális vagy

2017. nov. 3. 20:34
 6/34 anonim ***** válasza:
88%
Aki a nőt,az embert szereti benned,az nem fog ilyen lekicsinylő dumákkal előállni.Ez a csávó szerintem csak a bugyidba akar bejutni,mint azt fentebb ìrtam is már.
2017. nov. 3. 20:34
 7/34 anonim ***** válasza:
77%
a normális férfiaknak bezzeg nem irtok vissza
2017. nov. 3. 20:35
 8/34 anonim ***** válasza:
84%
Ha csak szexet akarsz igen.
2017. nov. 3. 20:38
 9/34 anonim ***** válasza:
80%
Hát ha nem vagy biztos a dolgodban, keress tovább. És ne arra várj, hogy majd más megtalál, mert akkor 90%-ban az ilyenek fognak megtalálni.
2017. nov. 3. 20:42
 10/34 anonim ***** válasza:
80%
hagyd inkább
2017. nov. 3. 20:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!