Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Érdemes ezzel a pasival még...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érdemes ezzel a pasival még foglalkozzak?

Figyelt kérdés

Megkérdeztem, hogy miért nem tud egy nőre várni, akit akár? Mármint a szexszel. Én komoly kapcsolatot szeretnék. Ezt válaszolta:

"dehogy én nem első alkalommal gondoltam nem tudnám én sem, kell egy kis ismertség, de nem tudok heteket hónapokat várni..voltaképpen igen mert a szexen dől el nagyon sok minden.mert nagyon nehéz várni, most is szétrobbanok... és volt h vártam és nem érte meg mert a csaj nagyon béna volt, több ilyen is volt sajnos és akkor meg tök ciki, hogy mintha komoly szereleem lenne közben meg olyan béna a csaj hogy muszáj megmondani h neem ez nem megy nekem, és akkor meg megy a sértődés...

volt viszont olyan hogy 2. tali után nagyon megkeféltem egy nőt sőt inkább ő dugott meg és majdnem egy évig jártunk."

2017. nov. 3. 20:28
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
60%
Kuka!
2017. nov. 3. 21:28
 22/34 anonim ***** válasza:
68%

Egy kicsit primitíven fogalmaz az tény, viszont van benne valami.

Meg jó lenne már felfogni: Abszolút nem attól lesz komoly egy kapcsolat, hogy milyen hamar kerülnek ágyba a felek. Hihetetlen, hogy a csajok állandóan ezen kattognak. Évekig tartó járás/házasság is lehet simán abból is, ha legelső randin szexelnek meg 3 hónap utáni szakítás lehet ott is ahol 2 hónap után fekszenek le először egymással.

Attól még, hogy valaki komoly kapcsolatot akar még nem KELL várnia semmire mert qrvára nem ezen dől el, hanem az alap hozzáállásán.

Nem értem miért nem lehet már ezt felfogni végre.

2017. nov. 3. 21:28
 23/34 anonim ***** válasza:
33%

Nő vagyok, és Jaguárral értek egyet ebben a kérdésben.

---

A srác helyesírása viszont aggasztó. :D

2017. nov. 3. 21:30
 24/34 anonim ***** válasza:
65%
21-es és 23-as: randikon, ismerkedési szakaszban a szexualitásról, a szexuális igényekről is lehet ám beszélni :) abból is leszűrhető, hogyan áll az egyén ezekhez a dolgokhoz..mennyire tud/akar róla beszélni, mennyire nyitott a téma iránt. én sem várnék hónapokig, de a második, harmadik randi után biztos, hogy nem feküdnék le egy ismeretlennel. és valóban jó tudni, hogy mi a felek igénye ezen a téren, és ezen elcsúszhat egy kapcsolat (ha pld. a fiú állandóan szexelni akar, a lánynak meg elég lenne havi pár alkalom is, vagy fordítva), de az a kifogás, hogy "béna" valaki... azért ezen a rutin változtathat, senki sem születik úgy, hogy egy igazi bombázó/csődör az ágyban. ha más téren passzolnak az illetők, akkor én adnék esélyt a kapcsolatnak ennek ellenére is. megint más kérdés, ha az egyik félnek fétise van pld... akor azt is jobb megemlíteni a randik alatt, és megnézni, hogyan reagál rá a másik fél. de azért ne kelljen már lefeküdnünk minden olyan pasival, akivel az ismerkedés elején tartunk...
2017. nov. 3. 21:37
 25/34 anonim ***** válasza:
39%
Nő vagyok de Jaguar válaszával teljesen egyetértek.
2017. nov. 3. 21:37
 26/34 anonim ***** válasza:
71%

Egy oldalon kétszer ! :O. Milyen érzés Jaguár ? :D

31/f

2017. nov. 3. 21:48
 27/34 A kérdező kommentje:
MOst ez is olyan, hogy egyszer kb 5 randi után lefeküdtem valakivel, akit komolynak éreztem és utólag visszahallottam, hogy ri..banc. Azóta plána nem csinálok ilyet!
2017. nov. 3. 21:55
 28/34 anonim ***** válasza:
58%
Talán nem idiótákkal kellene ismerkedni, és akkor nem lenne ilyen. Én az 5. találkozón (ami a 4. randi volt) feküdtem le a barátommal, és már 4 és fél éve együtt vagyunk, és soha nem ribizett le senki.
2017. nov. 3. 21:58
 29/34 anonim ***** válasza:
55%

Mindamellett teljesen megértem a lányok fenntartásait is a dologgal kapcsolatban.

Egyértelmű, hogy azt próbálják kiszűrni, hogy ne csalódjanak és hogy kihasználva érezzék magukat. Senki nem szereti azt az érzést, hogy valaki iránt elkezd komolyabb érzelmeket táplálni, szeretne többet az illetőtől, az illető azt mondja amit a másik hallani akar, de sietteti is a dolgot majd egy vagy több szex után viszlát mert csak erre kellettél.

Ilyen téren sajnos nincs biztos recept, lutri az egész. Nem fogsz tudni a másik fejében olvasni és inkább a nonverbális jelekre érdemes figyelni. De egy olyan ember aki komoly kapcsolatot szeretne mondjuk találkozik egy olyan emberrel akihez nagyon, nagyon vonzódik akkor természetes, hogy sokat gondol arra, hogy milyen lehet szexelni vele végre és nehezen tűrtőszteti magát.

Ilyen téren nem tudok mit mondani csak magamból kiindulni. Eddig mindig előre (az első közepe körül) elmondtam a szándékaimat és rábíztam, hogy akar folytatást vagy sem. Mivel jelenleg nem komoly kapcsolatban gondolkodom elsősorban (bár van olyan akivel el tudnám képzelni) így mindig elmondom, hogy nem feltétlenül fogom tudni azt nyújtani érzelmileg amire ő vágyik. Áltatni vagy kihasználni nem akarom szóval, ha nem szeretne ismerkedni velem ezek után akkor megértem és elfogadom, de a szándékaim nem barátkozásra vagy felületes ismerkedésre irányulnak mert tetszik és vonzódom hozzá.

Meg szokták érteni. Van akinek ez nem felel meg, de van akinek igen.

2017. nov. 3. 22:11
 30/34 powerpocok ***** válasza:
65%
Figyelj. Én 21 éves férfi volnék. Ahogyan ezt olvastam, mintha egy tizennégy éves írta volna. "Szétrobbanok" - ott a keze! Édes Istenem.. Szomorú a srác sémája, ahogyan elképzeli egy nő és egy férfi közötti kapcsolatot.. Nekem volt egy barátnőm, akire egy évig vártam. Nem mondom, nekem is "szorult a gatyám" ,de annyira szerelmes voltam, hogy egyszerűen nem érdekelt a szex. Eljött annak is az ideje, és szavakba nem tudom önteni, az egy felejthetetlen élmény volt, szerintem ilyen többé nem is lesz (remélem csak jobb, hehe). Nagyon nagy nyomot hagyott bennem. Abban a kapcsolatban jöttem rá valójában mi is a "NŐ". Tudom, van sárkányfejetek blá blá, de az istenért, mi lovagok vagyunk, elbírunk veletek. :). Ez a srác, ott rontott el mindent, ogy megírta majdnem fél szexuális életét egy üzenetben, " a csaj dugott meg engem és egy évig jártunk " ... ugyan. Véleményem szerint (ne hallgass rám!) ezt a palit felejtsd el.. mert ha nem tetszik neki a testi kontaktusotok, ádiosz. Te kihasználva érzed megad, ő meg majd , mint egy méhecske, repül egy másik virágra.
2017. nov. 3. 22:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!