Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes ilyen csajokkal foglalkozzak?
Akik a pénz útán hajtanak meg a verdám útán? Honnan tudjam, hogy kit érdeklem én igazán és kit érdekel inkább a pénzem. Eleinte mindegyikkel megvagyok, de aztán rájövök, hogy nemis én vagyok a lényeg.
U.I. Nem szeretem a plázacicákat, de még a normálisnak vélt lányok is már erre hajtanak
Itt egy majom,aki az ellentétét állítja:
http://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarske..
Ne told a csajok orra alá a verdádat meg a pénzedet és akkor kiderül. Ez persze nem azt jelenti, hogy ezentúl egy kávéra vagy fagyira se hívd meg őket, de szervezz egyszerű randikat. Pesten élek, így erre írok példákat. Kopaszi gát séta és piknik, állatkert, teaház, kávéház, Vár környéki séta, Városliget séta, stb stb.
Aztán persze beülhettek valahova inni valamit, ha már 3., 4. randi, akkor beülhettek ebédelni valahova. Ilyesmik.
Szervezz olcsó randikat.
A párom is megteheti, hogy bármikor kimenjünk külföldre egy hétre, most Amerikába szervez magának utat a haverokkal, de az ismerkedési fázisban abszolút nem ilyenekben gondolkoztunk, csak együtt akartunk lenni, beszélgetni, iszogatni, sétálni.
Ne kezdd egyből felmutatni a verdádat, meg hogy mennyi pénzed van.
Jó ha egy ideig azt hiszi, hogy nincs se kocsi, se lóvé.
Ha ezek nélkül is kitart melletted, akkor nagy valószínűséggel valóban te kellesz neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!