Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Érdemes ezzel a pasival még...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érdemes ezzel a pasival még foglalkozzak?

Figyelt kérdés

Megkérdeztem, hogy miért nem tud egy nőre várni, akit akár? Mármint a szexszel. Én komoly kapcsolatot szeretnék. Ezt válaszolta:

"dehogy én nem első alkalommal gondoltam nem tudnám én sem, kell egy kis ismertség, de nem tudok heteket hónapokat várni..voltaképpen igen mert a szexen dől el nagyon sok minden.mert nagyon nehéz várni, most is szétrobbanok... és volt h vártam és nem érte meg mert a csaj nagyon béna volt, több ilyen is volt sajnos és akkor meg tök ciki, hogy mintha komoly szereleem lenne közben meg olyan béna a csaj hogy muszáj megmondani h neem ez nem megy nekem, és akkor meg megy a sértődés...

volt viszont olyan hogy 2. tali után nagyon megkeféltem egy nőt sőt inkább ő dugott meg és majdnem egy évig jártunk."

2017. nov. 3. 20:28
1 2 3 4
 31/34 A kérdező kommentje:

Most megírtam neki, hogy: " Nah mostmár látom, hogy csak szexet keresel, mert ha nem így lenne másképp viselkednél. Amit csinálsz, azt hívják fűzögetésnek, csak átlátok rajta." Ő:"Dehogyis, nemcsak azt keresek. Nah szia."

Lehet megsértődött :D Vagy mgáraismert :D

2017. nov. 3. 23:13
 32/34 anonim ***** válasza:

Én életemben egyszer vártam huzamosabb időt nőre, meg is bántam! Fél évet elvesztegettem az életemből, erre felcsinálták egy buliban és nem tudja a 6 partner közül ki lehet az apuka.

Állítása szerint nem jelentett neki semmit, csak buliztak és kicsit ivott is (1 egész üveg sört), de engem szeret...

Kérdező írtad, hogy 34 éves vagy, de te is sokáig szeretnéd váratni az udvarlóidat. Mire vársz a boldog nyugdíjas évekre?

2017. nov. 4. 12:40
 33/34 A kérdező kommentje:
Nem, de nem akarom egy hét ismerettség után! Egy 6 randi után úgy normális dolognak tartom, de előbb nem nagyon
2017. nov. 4. 13:18
 34/34 anonim ***** válasza:

"Hát azokkal sem jobb a helyzet, akiket én szúrok ki :) Vagy nős vagy barátnője van."

És ez szerinted fordítva nincs így?

2017. nov. 4. 15:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!