Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek hogyan álljak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek hogyan álljak bosszút? Egyáltalán érdemes, megérdemli, hogy addig is "vele foglalkozzak"?

Figyelt kérdés
A páromon szeretnék valami féle "bosszút" állni. Pár hónapig voltunk igaz csak együtt,de nekem elég volt az az idő,hogy bele szeressek. Tudni kell róla,hogy nagymenőnek képzeli magát meg tipikus selyemfiúnak hiszi magát.Önimádó bu.nkó fsz... Most úgy össze vesztünk 2hete,hogy szakított velem,mert bele tiportam a piciny lelkébe.(egy idegen lánnyal bulizott) és még ő van megsértődve,úgy viselkedik mintha én csaltam volna meg. Kinyögte,hogy a mi "kapcsolatunk" nem volt kapcsolat ő nem gondolja annak. (Egyszóval csak sze.xre kellettem neki)Arra gondoltam,hogy egy kis bosszút állnék rajta emiatt..valakinek valami ötlet?Akár csak egy kis pimaszság vele szemben.csak,hogy érezze át a fájdalmamat.meg adjon lejjebb a nagyképűségből.

2015. nov. 21. 15:33
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Két kérdés:

- Ha tudod róla, hogy egy önmagát nagymenőnek hivő, önimádó, bu*nkó fa*sz selyemfiú akkor miért jártál vele?

- Gyerekes (értemileg visszamaradott) bosszú ügyében miért FELNŐTT párkapcsolat témában írsz?

2015. nov. 21. 15:46
 2/11 anonim ***** válasza:
80%

Kedves ostoba lány!

Bosszút csak azon tudsz állni, akit érdekelsz. Ő sz-rik a fejedre, akármit csinálsz, csak szánalmasabbá teszed magad előtte.

Legközelebb válogasd meg, kivel jössz össze. Ha a nagymenő selyemfiú kell, akkor utána ne rinyálj.

2015. nov. 21. 15:55
 3/11 RRR ***** válasza:

sehogy

lépjél tovább gyorsan

2015. nov. 21. 16:02
 4/11 anonim ***** válasza:

Lépj be a facebookjába és írd ki a nagyvilágnak h b. zi

Vagy csak simán, nézz ki baromira jól, vegyél fel szexi cuccokat, és randizz vki mással. Hadd lássa, mit vvesztíett

2015. nov. 21. 17:16
 5/11 A kérdező kommentje:
Az a baj,hogy nem tudom a jelszavát :D egyébként jó ötlet lenne :D
2015. nov. 21. 17:48
 6/11 A kérdező kommentje:
Próbáltam szexi képeket feltenni (nem k.vásat,hanem csinosan öltözöttet) és még inkább törölt az ismerősei közül
2015. nov. 21. 17:50
 7/11 anonim ***** válasza:

Nem kéne lesülyedned erre a szintre.Ne foglalkozz vele! Hidd el ha egy ideig hanyagolod,majd ráírsz,hogy nálad maradt pár cucca (gondolom tuti maradt)

mindenképpen találkozni szeretne veled.A találkát mond le legalább 2x,majd ha sikerül összefutnotok hozzd a legjobb formádat.Légy kiegyensúlyozott,büszke és kedves vele úgy,hogy nem tulajdonítasz neki semmi különlegeset.Érezni fogja a szint külömbséget és bánni,hogy elveszett.

Semmiképp se légy közönséges.Amit facebookon lenyomtál szerintem gáz és átlátszó volt.

2015. nov. 21. 19:08
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Nézd levegőnek!

Ettől megmarhul minden alfahím!

2015. nov. 22. 06:01
 9/11 anonim ***** válasza:
öntsd le véletlenül forró kv-val, ha nagyon bosszút akarsz állni, bár értelmét nem látom, talán jobb az bosszúnak, ha látja, h nagyon nem érdekel téged, h mit csinál. Btw nagyon imádom, amikor beleszeretnek vmiért egy srácba, és utána, mikor félredugogat, akkor már baj, h olyan, amilyen. :D
2015. nov. 22. 09:04
 10/11 A kérdező kommentje:
És tényleg van nálam pár cucca :D
2015. nov. 22. 10:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!