Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek hogyan álljak bosszút? Egyáltalán érdemes, megérdemli, hogy addig is "vele foglalkozzak"?
Figyelt kérdés
A páromon szeretnék valami féle "bosszút" állni. Pár hónapig voltunk igaz csak együtt,de nekem elég volt az az idő,hogy bele szeressek. Tudni kell róla,hogy nagymenőnek képzeli magát meg tipikus selyemfiúnak hiszi magát.Önimádó bu.nkó fsz... Most úgy össze vesztünk 2hete,hogy szakított velem,mert bele tiportam a piciny lelkébe.(egy idegen lánnyal bulizott) és még ő van megsértődve,úgy viselkedik mintha én csaltam volna meg. Kinyögte,hogy a mi "kapcsolatunk" nem volt kapcsolat ő nem gondolja annak. (Egyszóval csak sze.xre kellettem neki)Arra gondoltam,hogy egy kis bosszút állnék rajta emiatt..valakinek valami ötlet?Akár csak egy kis pimaszság vele szemben.csak,hogy érezze át a fájdalmamat.meg adjon lejjebb a nagyképűségből.2015. nov. 21. 15:33
11/11 marcusek válasza:
Bulizott egy lánnyal? És? Az miért probléma? Ő fájdalmat okozott neked, te ugyan ezt akarod neki, akkor te mégis mitől vagy jobb? Mert ő kezdte? Ovi szerelem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!