Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes ezzel a pasival még foglalkozzak?
Megkérdeztem, hogy miért nem tud egy nőre várni, akit akár? Mármint a szexszel. Én komoly kapcsolatot szeretnék. Ezt válaszolta:
"dehogy én nem első alkalommal gondoltam nem tudnám én sem, kell egy kis ismertség, de nem tudok heteket hónapokat várni..voltaképpen igen mert a szexen dől el nagyon sok minden.mert nagyon nehéz várni, most is szétrobbanok... és volt h vártam és nem érte meg mert a csaj nagyon béna volt, több ilyen is volt sajnos és akkor meg tök ciki, hogy mintha komoly szereleem lenne közben meg olyan béna a csaj hogy muszáj megmondani h neem ez nem megy nekem, és akkor meg megy a sértődés...
volt viszont olyan hogy 2. tali után nagyon megkeféltem egy nőt sőt inkább ő dugott meg és majdnem egy évig jártunk."
Én nem tartom magam jó csajnak egyáltalán
mégis randiztál oltári jó férfival?
13.Ezt nem tudom megmagyarázni Neked. Engem néha tényleg olyan pasik szúrnak ki, hogy el sem hiszem. Sokak szerint nagyon kislányos arcom van, nem nézek ki 34ek egyáltalán. Sokan azt mondják nagyon laza és jófej csaj vagyok. És ezért volt, hogy tényleg még fitnessmodellel is volt randim. De volt mezei informatikussal, bankárral is. De volt, hogy egy nálunk dolgozó asztalos hívott el. Nem szelektálni végzettség alapján. Van valami fura kisugárzás, nem tudom
vagy egyszerűen:a nőknek könnyű,kivan nyalva a se.ggük
"Engem néha tényleg olyan pasik szúrnak ki, hogy el sem hiszem."
Hát ha azok között válogatsz, akik téged szúrnak ki és nem fordítva, akkor még sok ilyen versenyzőben lesz részed...
amit írtál a pasiról...én azt szűrtem le, hogy jobb nem folytatni vele, én biztos, hogy hagynám az ilyen írások után. nekem pont az jön le belőle, hogy a szex a legfontosabb neki, aztán ha lesz a szex után valami kapcsolat, az neki oké, de ha nem, akkor legalább dugott egyet. én nem terveznék vele hosszabb távra, nem tűnik valami észlénynek.
24/l
A stílusán van mit javítani, már ha lehet, viszont a mondanivaló sajnos igaz. Mondjuk hónapokig ismerkedsz valakivel, megszereted, és a végén kiderül, hogy nagyon nem passzoltok össze szexuálisan. Na ilyenkor mi van? Mert lehet, hogy sikerül javítani a dolgon, de ahhoz sok meló kellhet. Aztán ha nem fog működni a szex, akkor egy idő után kezd rohamosan leépülni a kapcsolat.
A kérdésre a válasz: azt kezdesz a pasival, amit majd jónak érzel, de én nem a mondanivalóján aggódnék, hanem azon, hogy komolyan gondolja-e, vagy csak hazudik, és csak megfektetne párszor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!