Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nektek bejön Toldi Zsuzsi és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek bejön Toldi Zsuzsi és a hasonló kaliberű lányok?

Figyelt kérdés

2018. máj. 28. 23:19
1 2
 1/11 A legrosszindulatúbb ***** válasza:
0%
Pfej, nagyon nem.
2018. máj. 28. 23:34
 2/11 anonim ***** válasza:
Egyszer kipróbálnám milyen dugni.. Csak nehogy ő dugjon a végén engem
2018. máj. 28. 23:35
 3/11 anonim ***** válasza:
Amúgy az ilyen testépítő,fitnesz akármilyen csajok nagyon durván néznek ki élőben, mikor nincsenek befeszülve 10-ből 11 férfi szemmel megdugná őket. Persze ha versenyen fotózzák őket az más, a többség undorodik az ilyen izmos nőktől és én is.
2018. máj. 28. 23:39
 4/11 A kérdező kommentje:
De arcra bejön e?
2018. máj. 29. 00:42
 5/11 anonim ***** válasza:
Én a nőkhöz vonzódom, nem a férfiakhoz.
2018. máj. 29. 01:24
 6/11 anonim ***** válasza:
0%

Nézzetek már meg egy ilyen csajt, mikor épp nem versenyre készül.

[link]

Dugnátok ti ezt, mint a huzat...

2018. máj. 29. 01:46
 7/11 anonim ***** válasza:
Méltó a vezetéknevéhez. :D Amúgy nem azt mondom hogy rossz nő, bár a versenyen készült képeken az. De a legtöbbeknek szerintem azért nem ez az ideálja, attól függetlenül, hogy most pont a Toldi Zsuzsi bejön-e.
2018. máj. 29. 02:56
 8/11 anonim ***** válasza:
Nekem bejön, de sokra nem megyek vele, mert úgysem találkozok ilyesmi nővel soha életemben :D
2018. máj. 29. 07:30
 9/11 anonim ***** válasza:

Ha csak találkozni akarsz vele akkor mondom hova jár edzeni. Elég közvetlen, még dumálni is lehet vele olykor.

A barátja sem nagy szám, alacsony, bár sármosra barnított, borostált, gazdag, szétgyúrt. Szóval hozható. Csak rá kell feküdni a dologra. A tanulást, ismeretbővítést tilos túlzásba vinni, mert ha megteszed agyérgörcsöt kapsz két perc után az efféle csajoktól.

Viszont nem halna ki az emberiség ha leraknának egy akármilyen férfit és egy ilyen "kaliberű" lányt egy szigetre, mint utolsó túlélők. Az tuti.

2018. máj. 29. 10:39
 10/11 A kérdező kommentje:

“ A tanulást, ismeretbővítést tilos túlzásba vinni, mert ha megteszed agyérgörcsöt kapsz két perc után az efféle csajoktól.”

Ezt hogy érted?

2018. máj. 29. 15:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!