Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Nektek bejön ha egy hozzájuk hasonló alacsony lány miniszoknyát vesz fel valami lapostalpú cipővel? Vagy nevetségesen állna ilyen alkaton?
2017. márc. 15. 11:35
1/12 anonim válasza:
Nőként nem értem, miért lenne nevetséges.:) Az első linket nem látom, a másodikon egy tök normális alkatú lány van, akinek jól állna a miniszoknya lapos cipővel.
3/12 anonim válasza:
A szemem kettéállna a gyönyörtől!
4/12 anonim válasza:
az ilyen alkattal is jól néz ki a lapos talpú.
szeretem a pici nőket, de nekem nem tetszik, amikor 15 centis cipőkön egyensúlyoznak. Egy kényelmes, csinos lapos talpúban gyönyörűek.
5/12 anonim válasza:
A párom is alacsony és utálja a magassarkút. Miniszoknyában a pasik forogtak utána mint a körhinta.
Jókat nevettünk rajtuk.
6/12 anonim válasza:
Ühüm...
Nem nevetséges,a volt matektanárnénim is ilyeneket viselt.
Ennek már 13 éve,és hinném,hogy a mai napig is olyan szemekkel tekintenék rá.:)
7/12 anonim válasza:
Még jò hogy bejön de fölösleges ennyit mutatni kivéve ha célod is van vele
8/12 anonim válasza:
Persze hogy bejön. A miniszoknya nem is muszáj, jó lesz a "normális" térd fölé érő. Egy tornacipővel nagyon jól tud állni.
9/12 anonim válasza:
Az első lány nagyon szexi, nekem is hasonló alakom van, kedvemtől függően hordok lapostalpút vagy magassarkút. Miniszoknya lapostalpúval teljesen oké, divatos is. Ilyen alakkal bármit fel lehet venni, úgyis szexi :)
10/12 anonim válasza:
Minihez én nem húznék laposat, előnytelen, legalább 3-5centis sarka legyen a cipőnek, ha minit húzol. Maxi szoknyához mehet a laposcipő és térd felett érőhöz is, amennyiben nem ceruzaszoknyáról van szó. Ha rádtapad, kell a sarok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!