Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Van olyan pasi akinek bejön...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan pasi akinek bejön ha a lány a kezdeményezőbb?

Figyelt kérdés

Nem arra kell gondolni hogy fut a pasi után, de tegyük fel hogy van egy alapfokú szimpátia, de a srác annyira azért nem pörgött fel=D

Mennyire lehet nyerő taktika a lány által fenntartani az érdeklődést? értem én itt ha két napig már nem beszéltek akkor a lány ir rá, semmi nyomulás meg hasonlók cask legtöbbször a lány keresi. Van akinek erre van szüksége? Vagy ez inkább csak szánalmas?

2018. jún. 12. 15:20
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
89%

Úgy már más igen....

részleteket többet nem tudunk :)

De ha a pasi is keresi őt magától és kíváncsi érdeklődik azért legalább fele annyiszor mint a kérdező az talán elég.

De a királykisasszonyt valóban nem szereti senki, se nőben se férfiban.

Szóval kérdező, azzal nincs semmi baj ha kezdeményezőbb vagy, a lényeg, hogy tudod e azt, hogy őt érdekled e eléggé vagy sem---

2018. jún. 12. 16:36
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

A legtöbb kapcsolatom úgy alakult ki, hogy én kezdeményeztem. Nem nyomultak, de én jeleztem először az érdeklődésemet. Néhány pasi nagyon fogalmatlan tud lenni. Volt, hogy nálam aludt, miután randiztunk, utána is kerestem, de elkezdtem lemondani a dologról, mert nem nagyon vette a lapot. Még csók se történt, pedig eléggé adott volt a helyzet. Mivel nyomulni nem akartam, hagytam a dolgot. Haverjai közbenjárása kellett, hogy kapcsoljon. Mint utólag bevallotta, nem tudta elhinni, hogy valóban érdekel engem (pedig nem tartom magam valami bomba nőnek).

Párommal is én vettem fel a kapcsolatot, én hívtam randira.

Kapcsolatban szerencsére mind magához tért, és megtalálták a tökeiket, de csajozni sok pasi nem tud. Szerintem ne vedd magadra, ha ír, érdeklődik, akkor majd alakul a dolog. Nincs azzal baj, ha gyakrabban írsz rá, amíg nem vetkőzöl ki önmagából, és nem alázod meg magad. Az, hogy érdeklődsz pedig nem ez a kategória, amíg nem jelzi nyíltan, hogy köszöni, nem.

2018. jún. 12. 16:51
 13/18 anonim ***** válasza:
89%
Én szeretem és el is várom, hogy 50-50%-ban keressük egymást. Ha a lány passzív, többet nem fog érdekelni.
2018. jún. 12. 16:52
 14/18 anonim ***** válasza:
89%
Abszolút.Már nagyon unom a nők kis játszmáit.
2018. jún. 12. 17:16
 15/18 anonim ***** válasza:
89%
Nekem nagyon bejönne. Mert unalmas már hogy soha nem látom a nőkön az érdeklődést felém de valószínűleg azért mert nem találtam még meg az igazit hozzá. 21/F
2018. jún. 12. 17:57
 16/18 anonim ***** válasza:

Ha finoman csinálja, akkor teljesen rendben van. Azt szeretem, ha nagyjából fele-fele részben, tehát kölcsönösen teszünk bele az ismerkedésbe. Egyik irányban sem jó, ha nagyon elhúz. Ha az egyikük valamivel kezdeményezőbb, azzal semmi gond sincs addig, amíg ez nem egyoldalú.

Pont annyira nem jó futni egy férfi után, mint nő után sem.

2018. jún. 12. 20:29
 17/18 Szergej55 ***** válasza:
Ha nem is a nő kezdeményez aktívan, passzívan mindenképp neki kell. Senki nem fog olyanhoz odamenni (általában), akiről nem sejti, hogy bármi lehetősége van többre.
2018. jún. 12. 22:37
 18/18 anonim ***** válasza:
Nekem bejön.
2018. jún. 12. 23:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!