Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, miért annyira gáz, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, miért annyira gáz, ha egy pasi kocka, miért menekül ettől oly sok csaj?

Figyelt kérdés

Mitől lesz valaki kocka, mit tesz valakit azzá? Mivel lehet ezt ellensúlyozni?

Most kezdek el éppen robotprogramozással foglalkozni féleséget, azt hiszem aktuális nekem a kérdés:)

2018. jún. 4. 07:53
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
3%
Mert az nem menő. Nem gyurmázik, nincs bnv-je, és nagy arca, nincs a középpontban, nem látszik alfahímnek. A fentiekkel ellensúlyozható.
2018. jún. 4. 07:57
 2/23 anonim ***** válasza:
81%

Én a kocka kifejezést azokra használom (az én értelmezésemben pejoratív jelző) ha az illető az ideje nagyját a gép előtt tölti ennek megfelelően alaktalan a teste (akár nyeszlett akár elhízott) és nem lehet vele programot szervezni mert xy játékban épp örök élete van vagy fejleszt vagy tudom is én mit csinál. Meg ha azért kel hajnalban mert a csapattagok amerikaiak és csak így tudják lenyomni az orkokat és hasonló fontos problémákkal küzd.

Tehát a kocka számomra aki túl tolja a gépezést. Vagy folyton a telefonját basztatja még akkor is ha kommunikálnál vele az ember és tök érdektelen minden iránt ami nem elektronika.

És akkor ebből leszűrhető mi zavar bennük.

2018. jún. 4. 08:00
 3/23 anonim ***** válasza:
67%

Keress kocka lányt, probléma megoldva. :D

Amúgy nem feltétlen, párom kicsit kocka (sokat játszik), de mindig van ideje rám és imádunk kimozdulni. Számára ez csak egy hobbi, nem ez teszi ki élete nagy részét. Pluszba olyan tulajdonságai vannak, amik miatt sosem hagynám el egy nem kockáért :D

22n

2018. jún. 4. 08:03
 4/23 anonim ***** válasza:
73%
Nekem eddig mindkét párom kocka volt, ők az eseteim :D Az elsőt mondjuk részben azért dobtam, mert sajnos a rossz értelemben volt kocka: teljesen elhanyagolta a kapcsolatunkat a számítógépes játékok miatt. A mostani párommérnökinformatikus, szeretem, hogy okos és tisztelem, hogy jó egy olyan területen, amihez én nem értek. Szokott tanítgatni is és mindig kérdezem tőle, hogy miket fejleszt. Szerintem érdekes.
2018. jún. 4. 08:08
 5/23 A kérdező kommentje:

Én első körben valószínúleg chatbot-okat illetve adatgyűjtő és adatelemző robotokat akarok csinálni:)

Be kell valljam galád módon azért mert óriási pénzügyi és karrierlehtőségeket látok most az adatkutatás és az online robotika területén.

Orkokkal egyelőre nincsenek teveim:)

2018. jún. 4. 08:34
 6/23 anonim ***** válasza:
84%
"Kocka" lehet egy totál normális srác, aki a szabadidejében szeret számítógépes játékokkal játszani vagy érdekli az informatika, esetleg ilyesmivel foglalkozik. De ugyanúgy lehet egy olyan pasi is, mint a south parkban a wow-os csávó, aki teljesen elhanyagol mindent az életében, igénytelen, nem fürdik, nem sportol, nem dolgozik, ki sem mozdul, csak a gép előtt ül éjjel-nappal. Az elsővel nekem abszolút nincs semmi problémám, a második meg nyilván nem a nők álma :D
2018. jún. 4. 09:15
 7/23 anonim ***** válasza:
5.: ha nem lennék annyira síkülye a programozáshoz, én is ilyesmit tanulnék.
2018. jún. 4. 09:18
 8/23 anonim ***** válasza:
Èn csak fejlesztő vagyok,ès inkább kèpzem magam a gép előtt,játszani nem játszok,viszont heti 5 edzèsem van,kajàra nagyon figyelek.
2018. jún. 4. 09:34
 9/23 anonim ***** válasza:
Azzal nincs bajom, ha pár órát eltölt a gép előtt, csak azzal ha ott éli az életét.
2018. jún. 4. 09:58
 10/23 anonim ***** válasza:
70%
Én mint kocka nő kifejtem a véleményem. Azzal alapvetően az én részemről nincs baj, ha egy pasi gépezik, érdeklik az ilyen dolgok. Én is szeretek mondjuk számítógépes játékokkal játszani és alapvetően én azt is tudom élvezni, hogyha együtt játszunk az aktuális párommal. Ellenben volt olyan eset, hogy az exemnél voltam és halál nyugodtan elkockult ott magának én meg vagy néztem, vagy elfoglaltam kínomban magam, na szerintem ez gáz és ezt úgy sem tudom megérteni, hogy alapvetően én is kocka vagyok.
2018. jún. 4. 11:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!