Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hiszik az egyesek h a kockáknak csaj kell?
Vagy akár pasi de mondjuk nőből azért annyi kocka nincs.
Mer h jaj szegény kéne neki egy lány és akkor tuti megváltozna.
Mer mért is ?
Az egy dolog h vannak emberek akik nem értik h ebbe mi a jó, de ettől ez még annak aki ezt szereti nem rossz.
Meg amilyen elvárások vannak manapság mind 2 téren pont azokat nem kéne kiröhögni akik ebből nem kérnek.
Mert az ő szempontjukból meg a ti próbálkozásaitok számítanak viccnek.
Míg ők játszanak v netteznek addig más azon görcsöl h a kapcsolatába mit h csináljon mit rontott el, és akkor jön a vita veszekedés...
Ismerek olyat aki egy csövessel is összejönne csak h ne maradjon egyedül és van ember aki erre áldozza a pénzt időt és energiát. És ha elromlik a kapcs kiadja vissza ezeket hmmm ?
Igaza a PC/Konzol... nem szexelhető meg.
De egy hiszti roham elviselést se kívánom senkinek, drága egy új berendezés.
Miért van olyan érzésem, hogy ezzel próbálod nyugtatni magad?:)
Tény, hogy az életben vannak súrlódások, de sokkal nagyobb kárt okoz, ha a világod csak a játékok és a netezés körül forog.
Csak hogy egy elrettentő példát mutassak:
http://www.youtube.com/watch?v=ks0ZwdyxNlo&list=UUeriLVszEkx..
"Miért van olyan érzésem, hogy ezzel próbálod nyugtatni magad?:) "
Miért van olyan érzésem h akinek kapcsolata van az feljogosítsa arra h lenézze azt akinek nincs v nem is szeretne és gyártsa a kis elméleteit h hát így úgy...
Egyébként pedig NEM ! Eddig simán összejöhettem volna 3 csajjal is, de nem kell elhinni.
Csak én nem a rozsszín ködben élek és tisztában vagyok a kapcsok negatív oldalával is és kiszámolva a dolgot köszönöm jobb egyedül.
Minden időm és pénzem a kötelező dolgokat leszámítva az ENYÉM míg ti minden sarkon áldozatokat hoztok a kapcsolatosokért és az egyetlen érvetek a szegény luzer nincs kivel szexeljen címre hallgat.
Hát tudjátok mit szexeljetek bőven több energiát, időt és pénz öltök bele ebbe mint amennyit ér.
A vicc az egészben h 4-es kategóriás csajoknak is olyan igényeik vannak mint ha 10-esek lennének.
De ez nem az én bajom.
Ja és persze az is az előítélet része h aki kocka az csak hájas, zsíros hajú, pattanásos egyén lehet hát grat.
Ja és tom ki Molnár Krisztián ezek szerint azt állítod h ő az a pasi akiért úgy taposnának át egymáson a nők mint ha a Guccinál lenne leárazás.
Nem hinném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!