Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Randi kockahasért?
Szóval van egy lány aki nagyon tetszik. Télen egy táborba ismerkedtem meg vele, és nyáron a városunkba jönnek nyaralni. Valószínűleg hogy a strandon fogunk a legtöbbet találkozni és bár van barátja, mégis szeretnék majd vele egy randit, úgyhogy most hasra gyúrok, mert ugye az az egyik legfontosabb a strandon. Szóval ha jól nézek ki, és jó fejnek tűnök, akkor lenne esélyem szerintetek? Azt tudom hogy elsőre bejöttem neki(ő mondta), csak ugye akkor már neki volt barátja, és első találkozásnál nem akart többet.
Tehát akkor másodikra lesz esélyem legalább egy randira? Egy hét alatt összejöhet?
Tessék egy viszonyítási alap. A srácnak elég jó a genetikával is rendelkezik neki kicsivel több mint 1 év alatt sikerült. Lehet neked jobb a genetikád és sikerül 1 hét alatt. próba cseresznye én drukkolok.
Nagy kérdés milyen a genetikád, meg hogy eddig mennyire voltál edzésben.
Szerintem 3-4 hónap alatt sikerülhet, napi intenzív edzéssel. De itt arról kell beszélni, hogy neked körülbelül napi 250 felülést kell megcsinálnod, ami természetesen az első edzéseken nem fog sikerülni sőt izomlázad is lesz.
Az meg rajta múlik, hogy őt mennyire fogja meg ez a dolog, de mindenképp szeretik a lányok a kocka hasat. :)
Egy kocka hasú 20 éves srác ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!