Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Segitseget szeretnek, nagyon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Segitseget szeretnek, nagyon ram akaszkodott a pasi, kezd elveszni az ereklodedem?

Figyelt kérdés

Megismerkedtem egy pasival, 3 hete ismerjuk egymast, azonban az elso randi ota kimutatta egy olyan enjet, amiert mas lehet,hogy olne, de engem rettentoen riaszt. Ennyi ido ismerettseg utan teljesen ram van akaszkodva. Minden idejet velem toltene, allandoan irogat, azt akarja hogy menjek vele mindenfele, nalam akar aludni, mar arra is megkert, hogy kiserjem haza a szuleihez, mert lenne naluk dolga. Egy het beszelgetes utan talalkoztunk, egesz addig nagyon szimpatikus volt, a randi is jol telt vele, azota is talalkoztunk, de egyre erosebb benne ez a dolog.

Nagyon tetszem neki, erzem es mondja is, de felek, hogy a kesobbiekben is ilyen lenne a viselkedese es nem lenne szabad percem tole. En ennyire nem fuggok a masik feltol, van eletem nelkule is, feleslegesnek tartom minden percet megbeszelni a napnak. Nagyon rendes embernek tunik, aki tud szeretni es szereti ha szeretik, ezert nem is akarom megbantani, de engem rettentoen taszit ez a viselkedes. Eddig kimutattam az erdeklodesem, de ugy erzem, minden randi utan egyre nyomulosabb. Hogy kellene viselkednem egy ilyen emberrel?

Nem szeretek fajdalmat okozni masoknak, de nem is nezhetem mindig az erdekeiket, az enyemeket kizarva. Mar ott tartok , hogy levan nemitva a telefonom egesznap mert nem birom, rettentoen idegesit ez a dolog. Hogy tudnam finoman vissza utasitani?

Nem vagyok tul jartas a randi temaban, ezert kerek segitseget. :(

20l

2018. jún. 6. 18:36
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

mond el neki ha egyáltalán tetszik

ha nem akkor meg azt hogy nem tetszik neked mint hogy valami kamu indokkal szakítasz legalább azt mond meg miért persze ne bunkón ha lehet

2018. jún. 6. 18:40
 2/12 A kérdező kommentje:
Nem vagyunk egy par, csak ismerkedunk, ismerkednenk, de o nem hagyja meg koztunk az egeszseges tavolsagot.
2018. jún. 6. 18:41
 3/12 anonim ***** válasza:
Ha ennyire szerencsétlen, töketlen vagy, hogy nem mered közölni vele a döntésed, akkor kérd meg valamelyik fiú ismerősöd, hogy kamuzza be magát a pasidnak, és pattintsa le. Csak minél gyorsabban legyetek túl rajta, ne húzzátok egymás idejét.
2018. jún. 6. 18:43
 4/12 anonim ***** válasza:
ha még csak pár se vagytok akkor meg mit veszítesz mond meg hogy neked sok... ha meg nem is akarsz vele párban lenni akkor meg mond meg ezt csak ne bunkón ne kamuzz
2018. jún. 6. 18:44
 5/12 anonim ***** válasza:
Hány éves a pasi?
2018. jún. 6. 18:46
 6/12 A kérdező kommentje:
24 eves.
2018. jún. 6. 18:48
 7/12 anonim ***** válasza:
64%

Ha nem akarsz ismerkedni akkor ne fecsereld a másik idejét. Vagy meddig akarsz tét nélkül találkozgatni vele, 1 évig?

Ha annyira érdekelne akkor már rég jarnatok, de nem mert veled nem lehet haladni. Értelmes embernek bőven elég harom-negy hét ahhoz, hogy kapcsolatot alakítson ki azzal akivel ki akar.

2018. jún. 6. 18:59
 8/12 anonim ***** válasza:

Küld el, még komolyra nem fordul nála.

Hasonló vagyok én is, ha a nő nem ilyen volt, nem is lett jó vége. Változni nem igen fog, vagy is inkább neked rossz irányban.

2018. jún. 6. 19:01
 9/12 anonim ***** válasza:
25%

Várj még a hercegre fehér lovon, biztos eljön majd.

Elvégre te is nőből vagy, milyen lenne ha egy értelmes is lenne köztetek...

2018. jún. 6. 19:01
 10/12 anonim ***** válasza:
Fontos, hogy mindkét fél azonos tempót diktáljon. Itt ez nincs meg, te kényelmetlenül érzed magad, mert ő túlságosan nyomul. Hagyd, fog találni magának olyat, aki hozzá hasonlóan rövid idő alatt kezd el kötődni.
2018. jún. 6. 21:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!