Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szerezzek barátnőt, ha nem csak a szex meg közös együttlét érdekel amúgy utálok kimozdulni?
Figyelt kérdés
Ő és én sem szeretünk pl. a mostani hidegben tartózkodni.
A folyamatos zabálás/ivás (utóbbi esetben nekem a vezetés miatt alkohol ki is van zárva) pedig baromi unalmas és semmi olyan plusz nincs benne amivel közelebb kerülhetnék hozzá.
De akkor milyen más egyéb benti programok vannak, amelyek nem erőltetettek (pl. múzeum, kastálylátogatás), hanem nagyon hamar egymásra cuppanhatunk?
ma 11:24
2/5 anonim válasza:
Mozi, színház, egyéb kulturális rendezvények, sportolás, érdeklődési körök, ...
3/5 A kérdező kommentje:
#2: Érdeklődési kör alatt mit értesz ami beltéri? Illetve sportolás ami szintén beltéri. Még egyszer találkoztunk, nem hiszem, hogy nagyon lenne kedve együtt izzadni egy konditeremben.
ma 12:26
5/5 A kérdező kommentje:
És ha nem érdeklik őt a kulturális programok? Én sem szeretem a fejemet támasztani egy uncsi film vagy előadás alatt.
Valami játékosabb, izgalmasabb tevékenység kellene.
ma 12:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!