Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meddig várnátok a szexre?
Sziasztok,
Friss kapcsolatban (1 hónapja tart) heti 2 alkalom rendszeres találkozás mellett mennyi időt várnátok maximum az első szexig?
7 év a korkülönbség közöttünk, az előző partnerei miatt a csók nehézkesen megy, de azért alakul. A kémia is úgy tűnik, hogy pozitív.
A "hol" kérdés érzem úgy, hogy még esetleg probléma lehet, mert jelenleg még mindketten otthon élünk és ő például mondta, hogy mindig van otthon náluk valaki napközben is (nem szexre irányuló célzással mondta).
Nem a szex az elsődleges és tudom, hogy minden csupán kommunikáció kérdése, azonban ezt 1 hónap után még korainak vélem felvetni, de emiatt elveszíteni sem szeretném őt.
27F (20N)
Előre is nagyon szépen köszönöm a válaszokat!
Nincs ilyen, hogy három hetet, két hónapot vagy fél évet KELL várni.
Én a harmadik randin lefeküdtem a párommal, akivel azóta is együtt vagyok. A barátnőm meg, aki fél évekig húzta a pasik agyát, még mindig szingli. De ugyanígy van egy csomó ellenkező példa is.
Akkor "kell" szexelni, amikor mindkét fél kedvet érez rá.
" az előző partnerei miatt a csók nehézkesen megy" Mi van??
2 hónap. Ha valaki nem akar szexelni, komplexusai vannak, fél, nem tudtak megismerkedni ennyi idő alatt, rendszeres találkozás mellett, nem kell szivatni a másikat
Mert neked ez várakozás? Úgy írod mintha csak nyűg volna minden program, mert te csak arra vársz, hogy végre valahára széttegye. Mindezt 1 hónap után. Szinte vadidegenek vagytok egymásnak.
Heti 2x ~2 órára találkoztatok, 4x. Ez 8 óra.. nincs egy munkanap se.. és szerinted ennyi idő alatt annyira meg kellene bíznia benned, hogy engedje, hogy bele gyömöszöld a kis farkadat?
Aztán csodálkoztok, a nők irreális elvárásain. Ilyeneket olvasom, akkor semennyire nem irreálisak, csak a hülyéket szűrik, amit igencsak kell is.
Szerelem, szeretet, kötődés kérdése fel se merült, de a dugás az igen, minél előbb.
7
Vélhetően a találkozások közt szoktak beszélgetni. Tudod, 21. század, elektronikus eszközök.
Nagyon szépen köszönöm az eddigi segítő hozzászólásokat!
A találkozások között is napi szinten rengeteget beszélgetünk.
Kedves 7-es,
Én nem tudom, hol írtam olyat, hogy 2-2 órákra találkozunk, töltöttünk már 8-9 órát is együtt egy találkozás alkalmával.
A kérdés nem siettető jellegű, sokkal inkább személyes tapasztalatokat szerettem volna kapni arra vonatkozóan, hogy mi lehet az ideális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!