Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
20-25 éves korosztály, mennyit várnátok a szexre egy szűz lánnyal?
Figyelt kérdés
2019. febr. 5. 18:10
1/9 anonim válasza:
1 hónap, de az alatt lenne nyali-fali, tipi-tapi dínóóó. 31f
2/9 anonim válasza:
Mivel én szűz vagyok, ezért addig, amíg mind a ketten készen nem éreznénk magunkat.
20F
4/9 anonim válasza:
Örökre azért nem, de akár 1 évig is.
26/F
5/9 anonim válasza:
#4 ritka kincs lehetdz a lányoknak :))
6/9 anonim válasza:
Amikor ő akarja, de úgy is szeret gondolom megbízik benned úgy hogy beadja 1-2 a derekát
7/9 anonim válasza:
hát nem tom ez tőle és tőlem is függ pl akivel tényleg érzem a szikrát arra akár egy évet is várok ha kell gondolom egy szűz lány legalább vár 5-9 hónapot vagy többet ha ő is ezt érzi amit én de ahogy előttem is írták 3-4 hónap után lenne 1-2 kisebb dolog
20-as FFFFFFFFF
8/9 Clay Morrow válasza:
Maximum 3 hónap. Volt már dolgom szűzzel.
9/9 anonim válasza:
Az annó 20 éves barátom 3 hónapot várt rám, de várt volna többet is. Együtt maradtunk, boldogok vagyunk. Örülök, hogy várt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!