Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Idősebb korosztály! Mi lett...

Idősebb korosztály! Mi lett azokkal az ismeröseitekkel, akik az "örök szűz" kategóriájába tartoztak?

Figyelt kérdés
Mennyi részük lett alkoholista, hányan akasztották fel magukat, hányan végezték gyogyóban stb.Hova jutottak sex és párkapcsolat nélkül?
2010. máj. 5. 23:08
1 2 3 4 5 6
 1/55 anonim ***** válasza:
56%

Mit jelent az, hogy "örök szűz" kategóriájába tartoztak?

Olyan csúnyák voltak, hogy az áram se akarta őket megb..ni? Vagy mit jelent? :-)

2010. máj. 5. 23:15
 2/55 A kérdező kommentje:
aha, kb valami olyasmi.
2010. máj. 5. 23:16
 3/55 A kérdező kommentje:
na de most ettöl a kis pontositástól én nem gondolom ugy hogy érdemi választ fogsz tudni adni a kérdésre.hanem csak ugy beszóltál ide, mi?
2010. máj. 5. 23:17
 4/55 anonim ***** válasza:
79%
Hát a te kérdésed sem volt szebb... Szerintem pl az apácák sem ölik meg magukat azért mert szerinted a szex olyan fontos, pedig a többségük olyan helyen van ahol nem lehet párjuk.
2010. máj. 5. 23:19
 5/55 A kérdező kommentje:
átlag emberekböl induljunk ki.akik munkába járnak, városban élnek, vagy faluban.tehát vannak körülöttük emberek, akiknek van családjuk, gyerekeik, neki meg még sosem volt senkije, semmi sexuális élmény még csók sem. (nem róla szol a kérdés, de még kiköthetek ilyen állapotban)
2010. máj. 5. 23:21
 6/55 anonim ***** válasza:
49%
Inkább a környezetük végezheti ott, ők így oldják meg, végtelenül önzően és boldogan halnak meg:D
2010. máj. 5. 23:21
 7/55 A kérdező kommentje:

most miért kell azt hinni, hogy VAN olyan ember, aki önként marad szüz élete végéig?

az átlag emberek miért gondolják ugy, hogy csak keresni kell egy lányt, akivel lefekszik az ember.hogy nem birják felfogni, hogy a sex nem alap lehetöség?! valakinek egész élete rámenne, hogy összejöjjön egy numera, de addig kb éhenhal, mert nem dolgozik stb.

2010. máj. 5. 23:24
 8/55 anonim ***** válasza:
72%

Hát, én olyan voltam, nem is az, hogy csúnya, mert utólag kiderült, hogy több sulitársamnak is tetszettem eléggé, mégsem közeledett hozzám akkor SENKI. :-) Emiatt totál önbizalomhiányos voltam, aztán egy idő után be is gubóztam.

Iszonyat későn veszítettem el a szüzességem, az se rajtam múlott, hanem volt egy pasi, akibe totál belezúgtam, és valami csoda folytán kezdeményezett.

Aztán egyszercsak arra ébredtem, hogy van két gyönyörű gyerekem.

Magyarán: mégiscsak győzött a szex és a párkapcsolat. Ami nélkül rettenetesen boldogtalan lettem volna, fel is emésztett volna a bánat.

De meg kell jegyezzem, a két gyerek mellett sokszor most is úgy érzem, hogy a gyogyóban kötök ki. :-) :-)

2010. máj. 5. 23:25
 9/55 A kérdező kommentje:
gratulálok.de nőként egész más a helyzet.
2010. máj. 5. 23:27
 10/55 anonim ***** válasza:
40%

Kérdező!

23.25 = 23.15 alias első

Na szóval akkor mégis megkaptad tőlem az érdemi választ? :-)

2010. máj. 5. 23:27
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!