Idősebb korosztály! Mi lett azokkal az ismeröseitekkel, akik az "örök szűz" kategóriájába tartoztak?
Nőként sem egyszerű. Van egy barátnőm, 27 éve és még soha nem volt dolga a másik nemmel. Egyszerűen álomvilágban él.
105 kilósan egy együttes frontemberéről álmodozik, alább nem adja...
Ha a páromat-és más barátaival ez is van-említem, mindig úgy fogalmaz, hogy az "emböröd", mintha valami tuskóról beszélne.
Amúgy rendes lány, csak kicsit zavaró, hogy színészekről, énekesekről úgy beszél, mintha azokkal lett volna vmi afférja:/
Megint 1. vagyok.
Kérdező, nyugi!
Legyél tiszta, mindennap frissen mosott alsógatya, póló/ing, legyél jó illatú, korpátlanítsd és zsírtalanítsd a hajad, hozasd rendbe a fogaid + mindig ragyogjanak a tisztaságtól.
Ha tele van az arcod pattanásokkal, kelésekkel, ne csak kozmetikushoz menj, hanem végezz egy tavaszi belső méregtelenítést.
Ügyelj a lehelletedre.
Ha van rajtad +kiló, nem kell, hogy gebe legyél, csak hozd magad ici-picit jobb kondiba. Nem az alakod miatt, hanem azért, hogy "erőt" sugározz.
Plusz a csajok csak az udvarias hapsikat szeretik, tehát ne szólj be nekik, engedd őket előre az ajtón stb...
Egy bunkóság/udvariatlanság elég, hogy örökre leírd magad az áhitott csaj szemében.
Fentieken kívül akármilyen csúnya is vagy, vagy akármennyire is pici a kukacod - NEM SZÁMíT, hidd el nekem!
Nem maradsz szex és szerelem nélkül, ha egy ici-picit is odafigyelsz magadra.
Nem kell, hogy szép legyél, csak látszódjon, hogy nem vagy elhanyagolt.
Na és igen, csatlakozom 23.41-hez, aki a barátnője példáját hozta fel:
AZT IS TUDNI KELL, MELYIK AJTÓN ÉRDEMES KOPOGTATNI!
Kicsi annak az esélye, hogy Paris Hiltonnak és Botka Pista bácsinak a lenti kocsmából bármiféle közös beszédtémája lenne -hogy ne legyek alpári megint :-) Pedig Botka Pista bácsi valószínüleg nem lökné el magától Paris Hiltont...
23:53-as
udvarolt ám neki orgonaművész fiatalember is, olyan jó kiállású, értelmes fazon:)
De barátnőmnek nem kellett...
Ja és miért is furcsa, hogy bunkóként beszél a páromról: az egyik legérzékenyebb és legkedvesebb férfi, akit ismerek. Csak épp nem nyomorult popsztár:)
értem én, jobb most menekülnie a valóság elől, és szerintem meg fogja találni a párját, elég egyszer ráhibáznia:)
Semmi..
Max késöbb lett párkapcsolatuk, többen önkéntes munkát vállaltak vagy csatlakoztak közösségekhez pl egyházi vagy menhelyi, vagy sérült embereket segítő egyesület..
Elkezdtek valami olyasmit csinálni amiben jók és nem erőltették azt ami nem ment, aztán késöbb jött magától az is..
Az egyik ilyen ismerős tanár lett, a másik elment ugyan egy egyházi suliba, de benzinkutas lett, a harmadik meg épp a szomszéd lányával kavar..
üdv!teljesen megértem a kérdésed...55 éves vagyok a nök messze elkerülnek ,minden nap leiszom magam valamelyik kocsmában ahová még beengednek a rusnya képem miatt(ma nem engedtek:()ilyenkor itthon meresztem a szőrös seggem és a focimeccset nézek,közbe a gólokra verem a nagynak nemigen mondható farkamat.már 3x akartam öngyilkos lenni,de mivel rossz technikát választottam fél szememre megvakultam...:S kérdésedet olvasva észrevettem h romokban az életem.szivesen megmentelek ettől a sorstól,csak mondd hol legyek és mikor.
puszi: Sanyi^^(L)(K)
*szép lányokkal szemben
*megkűzdök érte
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!