Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Idősebb korosztály! Mi lett...

Idősebb korosztály! Mi lett azokkal az ismeröseitekkel, akik az "örök szűz" kategóriájába tartoztak?

Figyelt kérdés
Mennyi részük lett alkoholista, hányan akasztották fel magukat, hányan végezték gyogyóban stb.Hova jutottak sex és párkapcsolat nélkül?
2010. máj. 5. 23:08
1 2 3 4 5 6
 11/55 anonim ***** válasza:
33%
Nem tudom. Senkit nem érdekelt mi lett velük. Még az osztálytalálkozóra sem hívtuk meg őket. Úgy se jöttek volna el.:)
2010. máj. 5. 23:27
 12/55 anonim ***** válasza:
66%
Már nem azért de szerintem az általám említett apácák teljesen átlagos és normális emberek és szerintem teljesen maguktól maradnak szűzek mert nekik más a fontos. Aki akar az talál lehetőséget...
2010. máj. 5. 23:28
 13/55 A kérdező kommentje:
két gyermekes anyuka létére elég alpárian fogalmazott, ami alapján azt hittem valami netkobold kezdte ki a kérdése,m
2010. máj. 5. 23:28
 14/55 anonim ***** válasza:
65%

Eh, szerintem nincs ilyen ember.

Sokáig hittem, hogy én sem kellek senkinek (én aztán tényleg, a vasorrú bába hozzám képest, stb.), és szűzen halok meg, aztán kiderült, h. a pasiknak már az elég, hogy lyukam van, már elnézést a közönséges megfogalmazásért, de tényleg csak ennyi kell, hogy ne hiányozzanak a szexuális élmények az életemből.

Igaz, feleségnek senkinek sem kellek, de legalább havonta 1-2 alkalommal kielégülök, és ha akarom, gyakrabban is.

Ha valaki csúnya, attól még szexelhet. A helyzet az, hogy a pasik nem valami igényesek. Vagy félreteszem az elvárásaimat, és elfogadom, ami adatott, vagy örök szűz és kielégületlen, mogorva vénkisasszony maradok. Sztem ez egyéni döntés, de nekem inkább az első tetszik.

2010. máj. 5. 23:30
 15/55 A kérdező kommentje:
hangsulyozzam ujra, NŐKÉNT ennyire egyszerü a megoldás.de férfiként?
2010. máj. 5. 23:31
 16/55 anonim ***** válasza:
76%

Kedves Kérdező!

(1. vagyok)

Már megbocsáss, de honnan veszed, hogy a nőknek könnyebb??????

Ugyanis én pont fordítva látom!

Egy nőnél sokkal többet nyom latba a külső megjelenés, és ha valakivel nem volt elég kegyes a természet, hát annak nagyon okosnak, vagy talpraesettnek kell lennie...

Egy férfi lehet akármilyen randa, csak ápolt, tiszta legyen és ennyi.

Megkérdezhetem, hogy hány éves vagy? :-)

szerintem még nagyon fiatal.

2010. máj. 5. 23:36
 17/55 anonim válasza:
64%
Te is ezekhez a férfiakhoz tartozol?Mert ha egyik válasz sem tetszik,hangsúlyozgatsz itt össze-vissza,akkor úgy tűnik nem véletlen nem találsz senkit.
2010. máj. 5. 23:37
 18/55 anonim ***** válasza:
100%
ffiként miért lenne más a helyzet? vagy akár a megoldás, ahogy a kérdező fogalmaz.? nem értem a különbséget.
2010. máj. 5. 23:38
 19/55 A kérdező kommentje:
férfiként udvarolni kell, nökét meg csak szétdobni a lábikót.
2010. máj. 5. 23:39
 20/55 anonim válasza:
100%
Nőként ugyan olyan nehéz megtalálni azt aki udvarolna,mint férfiként azt a nőt aki "széttenné".
2010. máj. 5. 23:41
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!