Idősebb korosztály! Mi lett azokkal az ismeröseitekkel, akik az "örök szűz" kategóriájába tartoztak?
Eh, szerintem nincs ilyen ember.
Sokáig hittem, hogy én sem kellek senkinek (én aztán tényleg, a vasorrú bába hozzám képest, stb.), és szűzen halok meg, aztán kiderült, h. a pasiknak már az elég, hogy lyukam van, már elnézést a közönséges megfogalmazásért, de tényleg csak ennyi kell, hogy ne hiányozzanak a szexuális élmények az életemből.
Igaz, feleségnek senkinek sem kellek, de legalább havonta 1-2 alkalommal kielégülök, és ha akarom, gyakrabban is.
Ha valaki csúnya, attól még szexelhet. A helyzet az, hogy a pasik nem valami igényesek. Vagy félreteszem az elvárásaimat, és elfogadom, ami adatott, vagy örök szűz és kielégületlen, mogorva vénkisasszony maradok. Sztem ez egyéni döntés, de nekem inkább az első tetszik.
Kedves Kérdező!
(1. vagyok)
Már megbocsáss, de honnan veszed, hogy a nőknek könnyebb??????
Ugyanis én pont fordítva látom!
Egy nőnél sokkal többet nyom latba a külső megjelenés, és ha valakivel nem volt elég kegyes a természet, hát annak nagyon okosnak, vagy talpraesettnek kell lennie...
Egy férfi lehet akármilyen randa, csak ápolt, tiszta legyen és ennyi.
Megkérdezhetem, hogy hány éves vagy? :-)
szerintem még nagyon fiatal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!