Szerintetek? Tisztelni való vagy Becsülni való aki még 18 évesen szűz?
Szerintem meg mind kettő, te legalább nem egy ribanc vagy , mert a veled egykorúak már rég azok, persze akad 1-2 kivétel.
Én majdnem 19 voltam amikor elvesztettem.
Na hallgas az olyanokra mint pl az első válaszoló. 24/N
Ha úgy nézzük, akkor tisztelni való.
Ha a szüzességet nem magasztaljuk fel, akkor tök mindegy, hogy szűz vagy-e vagy sem.
De azért jobb vagy, mint azok a lányok akik 14-15 évesen veszítik el. Legalább van tartásod.
Az elsőnek annyiból van igaza, hogy tényleg nem kell életed végéig várni a megfelelő fiúra.
Persze azt sem mondom, hogy rögtön az első fiúval össze kellene feküdnöd.
Majd eljön az ideje, aminek el kell jönnie. De ha akkor úgy érzed kész vagy rá, akkor tedd meg.
Hallgass magadra.
Az meg nem számít, hogy más mit mond. :-)
Nekem anya annyit szokott kérdezni, hogy mikor lesz már barátod? Én amúgy 1 évvel vagyok idősebb nálad. De én most úgy vagyok ezzel, hogy nem kapkodom majd eljön az én időm is..Most jelenleg el vagyok én egyedül is.
"Nekem anya annyit szokott kérdezni, hogy mikor lesz már barátod? Én amúgy 1 évvel vagyok idősebb nálad. De én most úgy vagyok ezzel, hogy nem kapkodom majd eljön az én időm is..Most jelenleg el vagyok én egyedül is."
Hát persze, ezt kihagytam:-)
Szóval, egy évvel idősebb vagyok nálad, és én is szűz vagyok még.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!