Igaz, hogy a nő csak olyan férfit képes igazán tisztelni, aki hasonlít az apjára?
Fenéket! :) De az elképzelhető, hogy ha tényleg szereti és tiszteli az apját, akkor azokat a tulajdonságokat, amiket szeret és tisztel benne, esetleg keresni fogja a leendő partnerében is.
Olyan is lehet, hogy egy durva szülőnek sikerül annyira eltorzítani a gyereke lelki világát, hogy felnőtt korában is ezt a családmodellt érzi normálisnak. De egészséges lelkületű ember nem hiszem, hogy tiszteletet érezne egy durva, ordítozó, részeges ember iránt, csak mert az apja is ilyen volt.
Olvastam róla pár éve, egy tanulmány szerint a nők igyekeznek olyan férfit maguk mellé választani, akik valamilyen képen hasonlítanak az édesapjukra.
Érdekes a tanulmány ... én pl. sosem tudtam magam mellett elképzelni egy pocakos szakállas férfit, mint amilyen az édesapám. De pl. 1-2 belső tulajdonsága a mostani páromnak hasonlít az édesapáméra.
De ugyanakkor, ha az édesapám olyan lett volna velem, hogy ver, alkoholista és stb [hál' istennek ő sosem volt ilyen], biztos, hogy nem az ő példaképét keresném a páromban.
A legtöbb nőre igaz , hogy az apját keresi minden férfiben .
Szerencsére itt is vannak kivételek .
Hát az én férjem cseppet sem hasonlít apura.....
Aput pedig tisztelem becsülöm.
Ezt a baromságot már melyik hülye női magazinban olvastad?
Apámat szeretem, pedig nem volt mintaférj, elváltak a szüleim, apám nem foglalkozott se anyámmal se velem igazából, ő olyan csajozós, nagydumás, nagymenő volt akiért oda voltak a nők és ezt ki is használta. De nem tudom utálni érte.
Viszont sose kéne ilyen pasi. Pontosan az ellenkezője ami nekem kell, és szerencsére találtam is olyat. Ő az a könyvtárban tanulós, nyugis, csendes fajta, akinek nincsenek barátai és senki nem veszi észre. Vele minden tökéletes.
Nem, nem igaz.. csak ha az apját szereti és tiszteli, akkor van ez így! Akkor ő jelenti az alapot, és a tőle kevesebbet érő férfiakra nem tud felnézni. Ez sajnos tény, az én apám a tisztesség, megbízhatóság szobra némi ezermester beütéssel, tudásvággyal, sok emberséggel. Ha egy férfi nem ilyen, akkor számomra ő még csak fél ember.. képtelen vagyok alább adni a gyermekkorom óta értéknek érzett tulajdonságokból, de jobban meggondolva nem is nagyon akarok.
Akinek viszont agresszív szülei voltak, az tudatosan kerülni fogja a hasonló karakterű embereket, súlyos lelki sérülés kell ahhoz, hogy tényleg az ilyen férfiakat tisztelje..
Helyesbítek . Sok nőt ismerek aki annak ellenére is olyan pasi mellett kötött ki mint az apja , hogy az részeges volt és verekedő .
De találtam kivételt is , de 10-re jut 1 kivétel (az én ismerettségi körömben , bár lehet én ismerek rossz embereket)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!