Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Igaz, hogy a nő csak olyan...

Igaz, hogy a nő csak olyan férfit képes igazán tisztelni, aki hasonlít az apjára?

Figyelt kérdés
Ha például a nő apja rendszeresen ordítozik, veszekszik a feleségével, káromkodik, akkor a nő egy csendes, kiegyensúlyozott, tisztelettudó férfit nem fog tisztelni?
2011. máj. 3. 14:01
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
55%
nem, nem, nem! ez egy elképesztő nagy hü.lyeség! én soha nem tisztelnék olyan lelki nyomorék férfit, mint amilyen faterom! soha nem választottam volna rá csak egy kicsit is hasonlító férjet magamnak!
2011. máj. 3. 15:03
 22/26 anonim ***** válasza:
77%
az én apám iszákos hirtelen haragú és a családja igazán nem érdekli, volt fiatal koromban,hogy rájöttem a srác aki tetszik nekem hasonlít az apámra abban a pillanatban kiábrándultam:P Bezzeg a mostani páromnak van humora, a legdurvább káromkodása a basszuskulcs és apámmal ellentétben soha nem bántana meg semmivel:) szerintem a nők egy része tényleg tudatalatt az apát keresik a kiszemelt áldozatban:D ám másik részük kifejezetten olyat keres amelyikben egy csöpp hasonlóság sincs az apa irányába belsőleg és külsőleg egyaránt.
2011. máj. 3. 15:09
 23/26 anonim ***** válasza:

Attól függ ,hogy mennyire apás egy gyerek.

Sokszor észre sem vesszük és tényleg olyan párunk van aki még ha nem is egy az egyben ugyan olyan de sokban hasonlít apánkra.Az hogy ez miatt jobban tiszteljük?!Nem hinném,maximum férfiasabbnak vagy erőteljesebbnek látjuk.Talán kicsit félünk is és túlságosan megakarunk feleni neki.

De semmi képp sem tudatosan működik ez a dolog.

Én tisztelem a páromat pedig semmi hasonlóság nincs közte és az apám között.

2011. máj. 3. 15:16
 24/26 anonim ***** válasza:
55%

A válasz írója 84%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 14:29

Értettem a kérdést! Csak arra utaltam, hogy némi pontosítás mellett lehet a dologban valami.

2011. máj. 3. 15:19
 25/26 anonim ***** válasza:
55%
Hol olvastad ezt a hülyeséget???? Menekülök az olyan férfiaktól, mint a fa.szkalap, alkoholista, engem a válás után nem látogató, lecsúszott, dolgozni nem szerető, Anyukámnak rengeteget hazudó, erőszakos, verekedős, cirkuszolós "apám"...
2011. máj. 3. 16:04
 26/26 anonim ***** válasza:
100%

Itt csak nekem van fantasztikus apukám? Le vagyok döbbenve. Én elgondolkoztam és rám valamilyen szinten igaz. Mindig nagyon tiszteltem apukámat, párommal 6 éve vagyok együtt, van már gyerekünk és magamban elég sokszor hasonlítom apukámhoz, hogy ő mennyivel különb. (Gyereknevelésben például, meg ilyen kis dolgokban, hogy apukám le nem feküdne úgy, hogy mosatlan edény van a mosogatóban. Párom amióta velem van, egy kanalat nem képes elmosni.) Tudom, hogy olyan jó ember nincs még egy a világon, nem is kifejezetten keresem őt másokban, de a hasonlítgatás megvan.

27/N

2011. máj. 3. 16:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!