Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Igaz, hogy a nő csak olyan...

Igaz, hogy a nő csak olyan férfit képes igazán tisztelni, aki hasonlít az apjára?

Figyelt kérdés
Ha például a nő apja rendszeresen ordítozik, veszekszik a feleségével, káromkodik, akkor a nő egy csendes, kiegyensúlyozott, tisztelettudó férfit nem fog tisztelni?
2011. máj. 3. 14:01
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
Ez egy épületes b.romság! Apám egy lusta, nem törődöm, iszákos alak, a férjem egy sikeres, szorgalmas, család centrikus férfi, aki nagyon tiszteli a nőket, és szívét lelkét kiteszi a családjáért! Minden tisztelem az Övé ezért! Apámmal már rég megszakítottam a kapcsolatot.
2011. máj. 3. 14:17
 12/26 anonim ***** válasza:
59%
Na én nem keresem apámat egy férfiban sem,pedig jó ember.Én a vadabb fiúkat szeretem(tehát apámhoz semmi közük).Ezzel szemben a tesóm férje,meg tiszta olyan mint apu.
2011. máj. 3. 14:20
 13/26 anonim ***** válasza:
59%
Nekem apám egy igazi papucsférj, sosem bírnék tisztelni egy ilyen pasit, bár meglennének az előnyei, ez tény, mivel úgy általában jobb szeretem ha az van amit én akarok. Szóval egy ilyen férfivel jobban ellennék, az biztos, de kétlem hogy tisztelném. Mondjuk apámat sem tisztelem.
2011. máj. 3. 14:21
 14/26 anonim ***** válasza:
59%
Azért ha alaposan megnézitek a kérdéseket valóban aki csodaszép dolgokat ír az apájáról, annak a férje is hasonló, aki rosszat ír az apjáról annak a férje gyökeresen más mint apja. akkor nem lehet a dolog épületem baromság. Igenis meghatározó az apa egy nő életében. Így vagy úgy de az.
2011. máj. 3. 14:21
 15/26 anonim ***** válasza:
3%
Még a kérdést sem értem ! Miért kéne tisztelnem a férjem? Mi társak vagyunk egyenlőek.Az édesapámnak megadtam a szülői tiszteletet és szeretetet mert erre lettem nevelve,de a férjemnek? Szeretjük egymást azért házasodtunk össze és ennyi.
2011. máj. 3. 14:22
 16/26 anonim ***** válasza:
80%
A szeretet egyik alapja a kölcsönös tisztelet. Szeintem.
2011. máj. 3. 14:24
 17/26 anonim ***** válasza:

Az én apukám nagyon jó ember volt, és a férjem is az. Külsőleg nem hasonlítanak, ég és föld. De belsőleg jó pár tulajdonságuk hasonló.

Igaza van annak, aki azt írta, hogy akinek jó ember az édesapja, annak a férje is hasonló (nem kell tök ugyanolyannak lennie), akinek viszont szörnyeteg apja volt, az naná, hogy nem akar magának egy olyan társat. Hacsak nem mazochista.

2011. máj. 3. 14:26
 18/26 anonim ***** válasza:

"Azért ha alaposan megnézitek a kérdéseket valóban aki csodaszép dolgokat ír az apájáról, annak a férje is hasonló, aki rosszat ír az apjáról annak a férje gyökeresen más mint apja. akkor nem lehet a dolog épületem baromság. Igenis meghatározó az apa egy nő életében. Így vagy úgy de az."

Meghatározó, az tény, de a kérdés nem erről szólt. Olvasd el figyelmesen. Én arra írtam, hogy baromság, hogy "a nő csak olyan férfit képes igazán tisztelni, aki hasonlít az apjára".

2011. máj. 3. 14:29
 19/26 anonim ***** válasza:
100%
..és mi van akkor ha az apa egy részeges, nem törődöm alak? Szerintem ez az elmélet hülyeség.
2011. máj. 3. 14:29
 20/26 anonim ***** válasza:
Hülyeség.
2011. máj. 3. 14:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!