Idősebb korosztály! Mi lett azokkal az ismeröseitekkel, akik az "örök szűz" kategóriájába tartoztak?
Szerintem sem akkora dolog a szüzesség, és ezt úgy mondom, hogy én nem vagyok az. 19 éves lány vagyok, és megnyugtathatok mindenkit, hogy nagyon sok korombeli szűz még, fiúk-lányok vegyesen, vannak köztük nagyon szépek/helyesek, átlagosak és csúnyábbak. Szerintem 21-22 évesen sem vagy lecsúszva semmiről, kedves kérdező! Mert most csak arra gondolsz, hogy jaj de rossz neked, amiért nem voltál még senkivel, de valójában ez előbb-utóbb úgy is megoldódik majd. Gondolom visszahúzódóbb vagy, és ezért nem sikerült még kapcsolatot létesítened. Szerintem ez ellen igenis tudsz tenni: eljársz rendezvényekre, elkezdesz egyesületekben sportolni, klubokba járni, bulizgatni, vagy elmész egy házibuliba. Sok lehetőséged van arra, hogy egy hasonló érdeklődésű, átlagos lányra találj.
Arra viszont gondolom nem gondoltál még, hogy az sokkal szörnyűbb, ha valakit megerőszakolnak, vagy folyamatosan zaklatnak szexuálisan, akár felnőttként is. AZ valóban mély nyomokat hagy az emberben, attól tényleg lehet, hogy alkoholista lesz valaki, vagy felakasztja magát. Sokan vannak, akiket gyerekként molesztáltak, és azért nem létesített később semmilyen párkapcsolatot. Ez szerintem sokkal tragikusabb, mint az, ha valaki csak 30 évesen veszíti el. Én is nagyon felnőttnek éreztem magam 16 évesen, amikor elveszítettem, igaz, pár hónap után rám untak és félredobtak, mint egy elhasznált tárgyat. Most boldog vagyok a jelenlegi barátommal, és csak sajnálni tudom, amiért egy s*ggfejre pazaroltam az energiáimat. Arról nem beszélve, hogy utólag már egészen másként tekintek a történtekre. És ne hidd, hogy egy pasival nem történhet ilyesmi! Szóval szerintem tulajdonképpen nincs is problémád, én a helyedben fognám magam és a haverjaimmal elmennék valahova. Ők amúgy is tudnak segíteni neked - inkább, mint mi, látatlanul.
Sok ilyen ember van, szerintem nem tanulták meg gyerekként az emberi kapcsolatokat kezelni és kerülnek minden intim kapcsolatot valószínű nem is hiányzik nekik a szex.
Ha drogosok lesznek akkor nem azért mert még sosem sexeltek hanem azért mert tudják hogy lelki betegek és sose lesznek átlagosak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!