Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Idősebb korosztály! Mi lett...

Idősebb korosztály! Mi lett azokkal az ismeröseitekkel, akik az "örök szűz" kategóriájába tartoztak?

Figyelt kérdés
Mennyi részük lett alkoholista, hányan akasztották fel magukat, hányan végezték gyogyóban stb.Hova jutottak sex és párkapcsolat nélkül?
2010. máj. 5. 23:08
1 2 3 4 5 6
 41/55 anonim ***** válasza:
100%
hát..
2010. máj. 6. 21:56
 42/55 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem sem akkora dolog a szüzesség, és ezt úgy mondom, hogy én nem vagyok az. 19 éves lány vagyok, és megnyugtathatok mindenkit, hogy nagyon sok korombeli szűz még, fiúk-lányok vegyesen, vannak köztük nagyon szépek/helyesek, átlagosak és csúnyábbak. Szerintem 21-22 évesen sem vagy lecsúszva semmiről, kedves kérdező! Mert most csak arra gondolsz, hogy jaj de rossz neked, amiért nem voltál még senkivel, de valójában ez előbb-utóbb úgy is megoldódik majd. Gondolom visszahúzódóbb vagy, és ezért nem sikerült még kapcsolatot létesítened. Szerintem ez ellen igenis tudsz tenni: eljársz rendezvényekre, elkezdesz egyesületekben sportolni, klubokba járni, bulizgatni, vagy elmész egy házibuliba. Sok lehetőséged van arra, hogy egy hasonló érdeklődésű, átlagos lányra találj.

Arra viszont gondolom nem gondoltál még, hogy az sokkal szörnyűbb, ha valakit megerőszakolnak, vagy folyamatosan zaklatnak szexuálisan, akár felnőttként is. AZ valóban mély nyomokat hagy az emberben, attól tényleg lehet, hogy alkoholista lesz valaki, vagy felakasztja magát. Sokan vannak, akiket gyerekként molesztáltak, és azért nem létesített később semmilyen párkapcsolatot. Ez szerintem sokkal tragikusabb, mint az, ha valaki csak 30 évesen veszíti el. Én is nagyon felnőttnek éreztem magam 16 évesen, amikor elveszítettem, igaz, pár hónap után rám untak és félredobtak, mint egy elhasznált tárgyat. Most boldog vagyok a jelenlegi barátommal, és csak sajnálni tudom, amiért egy s*ggfejre pazaroltam az energiáimat. Arról nem beszélve, hogy utólag már egészen másként tekintek a történtekre. És ne hidd, hogy egy pasival nem történhet ilyesmi! Szóval szerintem tulajdonképpen nincs is problémád, én a helyedben fognám magam és a haverjaimmal elmennék valahova. Ők amúgy is tudnak segíteni neked - inkább, mint mi, látatlanul.

2010. máj. 8. 15:12
 43/55 anonim ***** válasza:
100%
Nem mindig a szépek vesztik el előbb a szüzességüket és lesznek anyák 16 évesen. Ismerek csomó olyat aki nagyon ronda és mégis körülrajongják a jobbnál jobb pasik és a szép csajok meg sok ideig szinglik maradhatnak. Persze nem mindenki és amiatt nem fogjá megölni magukat. Max egy ideig bedepiznek, utána meg jön valaki aki ráébreszti őket hogy kár volt szomorkodni. Az én ismerőseimnél így volt.
2010. máj. 8. 15:39
 44/55 anonim ***** válasza:
58%
hát az én nagynéném még él, de azért leírom. Soha életében nem volt pasija!! A mai napig a nagyanyámmal él!! depreszsiós, egész nap, még ünnepekkor is csak a tv-t lesi!! Hogy életében nem jutott eszébe hogy a bolton, és az orvoson kívül elmenjen valahová! vagy 2 évente jött hozzánk. Én nem tudom hogy bírta...
2010. máj. 8. 21:45
 45/55 anonim ***** válasza:
58%
Előző az én nagynéném is dettó ilyen:O Egy csomó gyógyszert szed, de ez szerintem alkat kérdése is.
2010. máj. 8. 21:51
 46/55 anonim ***** válasza:
100%

Sok ilyen ember van, szerintem nem tanulták meg gyerekként az emberi kapcsolatokat kezelni és kerülnek minden intim kapcsolatot valószínű nem is hiányzik nekik a szex.

Ha drogosok lesznek akkor nem azért mert még sosem sexeltek hanem azért mert tudják hogy lelki betegek és sose lesznek átlagosak.

2010. máj. 8. 23:10
 47/55 A kérdező kommentje:
hogyne hiányozna már a sex.
2010. máj. 8. 23:13
 48/55 anonim ***** válasza:
58%
Unokatesóm 35 évesen vesztette el, azóta is ugyanazzal a nővel él együtt vagy 10 éve. Elég ronda srác volt, apuka nem volt az életében 8 éves kora óta, így elég félénk volt a lányoknál. Amikor rendbehozatta a fogát, gyanakodni kezdtem, hogy nő van a dologban. Igazam lett. Azóta magabiztosabb, és szebb is lett. Sosem kérdeztem, de szerintem a nő vadászta le, mint egy rendes, kedves fiatalembert. Jól tette.
2010. máj. 8. 23:57
 49/55 anonim ***** válasza:
100%
Van egy 50 éves nő ismerősöm. Orvos. Ő most Zambiában misszionárius. Neki inkább az emberi kapcsolat hiányzik. Aki "hivatásos" szűz, annak a szex hiánya nem jelent akkora problémát, mint mi kívülről hisszük.
2010. máj. 8. 23:58
 50/55 A kérdező kommentje:
agyban sok mindent el lehet nyomni, de a testi reakciokat elcsökevényesiteni magadban jópár év kinszenvedés, és általában akkor van ez a bizonyos idöszak, amikor a jövödet probálod megalapozni.tehát szüz is maradsz, és csóró is.
2010. máj. 9. 00:00
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!