Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meddig várnátok a szexre?
Sziasztok,
Friss kapcsolatban (1 hónapja tart) heti 2 alkalom rendszeres találkozás mellett mennyi időt várnátok maximum az első szexig?
7 év a korkülönbség közöttünk, az előző partnerei miatt a csók nehézkesen megy, de azért alakul. A kémia is úgy tűnik, hogy pozitív.
A "hol" kérdés érzem úgy, hogy még esetleg probléma lehet, mert jelenleg még mindketten otthon élünk és ő például mondta, hogy mindig van otthon náluk valaki napközben is (nem szexre irányuló célzással mondta).
Nem a szex az elsődleges és tudom, hogy minden csupán kommunikáció kérdése, azonban ezt 1 hónap után még korainak vélem felvetni, de emiatt elveszíteni sem szeretném őt.
27F (20N)
Előre is nagyon szépen köszönöm a válaszokat!
Nincs erre szabály.
Én 20N, párom 21F voltunk mikor elkezdtünk randizgatni. Ekkor már fél éve ismertük egymást távolról. Első randitól számítva 1.5 hónap volt az, hogy rendes behatolós szexünk volt. De ez már addigra nem volt nagy ugrás, pl a csók (4. randin) nagyobb ugrás volt. [nekem ő volt az első csókom, első randipartnerem is, neki csak első barátnő, első szex stb]
De ha a csók megvolt, utána már alakulgatott szépen fokozatosan (pl első szex előtt már egy hete volt orál meg hasonlók, azelőtt egy héttel ruhában kb minden amit ruhában lehet), meg beszéltünk is arról hogy hogyan tervezünk védekezni majd.
A "hol"-ra pedig: ha már ennyit vártok, nem lehetne, hogy elutaztok valahova és ott ilyen romantikus hangulatban történik? Egyik barátnőmnek ez volt (kb 3 hónapja voltak együtt). Nekem teljesen megfelelt a kolis zuhanyzó is (oda a függöny mögé nem kukkant be senki úgyse) vagy a zárható koliszoba (szobatársakkal egyeztetve is)
Mi azóta is együtt vagyunk (3 éve), de mostmár van saját terünk)
Aztán ha túlvagytok az első pár alkalmon, szerintem akkor mehet otthon bármelyikőtöknél (feltéve ha nem szokása a családnak benyitogatni csak úgy). Legalábbis engem ez nem zavar még most sem, ha úgy jön ki. Bár lehet én vagyok túl igénytelen :D
Hát rajta múlik kérdező. Mi hiába írunk 2 hetet, vagy 2 hónapot hogyha ő neki elég pár nap, vagy nem rögtön szexelni szeretne hanem más szexuális dolgokat csinálni mint a petting kézzel, szájjal.
Bár az is lehet, hogy rájön, hogy mégse vagy az esete és szex nélkül/szex után vége lesz.
"Nem a szex az elsődleges és tudom, hogy minden csupán kommunikáció kérdése, azonban ezt 1 hónap után még korainak vélem felvetni, de emiatt elveszíteni sem szeretném őt."
Ilyen gondolkodás miatt pl. rendesen elmegy a kedvem a férfiaktól komoly párkapcsolati célt nézve. Inkább amikor kedvem támad szexelni maszturbálok, vagy szexkapcsolatban vagyok.
A hányinger jön rám attól, hogy alig ismered, de már nem akarod elveszíteni a szex miatt.
De azért beírod simán, hogy a kémia mégse olyan jó:
"7 év a korkülönbség közöttünk, az előző partnerei miatt a csók nehézkesen megy, de azért alakul. A kémia is úgy tűnik, hogy pozitív."
Minek akarsz olyan csajjal járni és szexelni aki igazán nem indít be?
Nem fog megváltozni a helyzet hiába fekszik le veled még 20x is. Nekem magas, hogy nem jól csókol, de azért meghúznád azon kívül, hogy ki vagy éhezve szexre. Sőt biztos vagyok benne hiszen mégcsak most kezdtettek el ismerkedni, hely sehol ahol mint a barátnőd megtudnád tisztelni, de te már bszni akarsz.
Hová viszed, motelba, vagy a kocsidban tudnád le vele?
Persze, hogy nem mersz konkrétan rákérdezni nehogy dobjon dugás előtt és inkább itt akarsz tanácsokat kérni mikor hozd fel.
Szerencsére nem jött össze mert tényleg egyes egyedül ő dönti el mikor hagyja megtörténni, de reménykedem abban, hogy rájön milyen rohadék vagy és ja még szex előtt kibsz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!