Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmenjek második randin wellnesshétvégézni a pasival?
Nezd meg ezt. Aztan felfedezed a hasonlosagot. Megtortenhet barkivel,hogy eladjak.
Vagy csak szexet akar. Maskulonben nem hiv el ilyen jellegu programra. Amugy meg a no szokott valasztani,mi legyen a program. Erdekes lenne,mit reagal a pasas,ha megmondod,h etterembe vagy fel napos hajokirandulasra menjetek inkabb,mert ez korai. Ha akkor nem pattint,akkor tenyleg komolyan vesz.
N
De attól, hogy szexet akar, még bármi lehet a későbbiekben, mint ahogy nekünk is lett.
Elmentem vele 3 napra pihenni, mégis lett folytatás, azóta is együtt élünk mint írtam.
Egy kapcsolat jövője nem attól függ, hanyadik randin fekszik le vele.
Mellesleg ha az első szex nagyon jól sikerül, akkor a férfi fog keresni Kérdező.
Ezt neked kell érezni, neked kell tudnod, hogy miben vagy benne.
De aért, mert itt pár ostobácska elment egy vadidegen pasival szállodába meg több napra ide-oda és nem lett semmi baj, még nem jelenti, hogy ez követendő példa.
Örüljetek neki, h minden jól alakult, de ne tanácsoljátok már senkinek, h bízzon meg egy ismeretlenben vakon.
Idegen pasikkal nem welnessezünk, akkor sem, ha csillogó karórája van meg sok pénze és mindent ő fizet. És pont. Ha ezt az egyszerű szabályt betartod, kérdező, akkor sok baj már nem lehet.
Mert az egyik legenyhébb kimenetele az egy ilyen húzásnak, h a pasi úgy veszi, erre a hétvégére ő megvett téged és nem momdhatsz nemet semmire, hiszen milyen dolog már, h utolsó gombig fizet és te meg nem viszonzod semmivel ezt a "kedvességet"
Durva kimenetel lehet, h úgy szétbax, h lábra nem bírsz állni. Óvatosan ezekkel "pasi mindent fizet" randikkal.
Második randira tuti, h javasolnék más programot. kirándulást, fagyizást, állatkertet , bármit, ami nem arról szól, h akkor most kötelező jelleggel szexelnem kell vele.
Huuu..a volt párom, aki fűvel fával csalt, szintén igy inditott: vacsora, majd mennyünk áztassuk magunkat.
Jó megjelenésű...jó autó..jó munkahely..jó óra..Na nem mintha ez számitana, mert én sem állok rosszul. Akikkel csalt, mind fürdőbe vitte. Amit szerettem volna mondani: remélem nem ilyen kicsi a világ.
34
Te sose kirándulsz, sosem eszel fagyit? Az legyen a te bajod.
Köszönöm kedves #34.
Dettó ez jutott eszembe, csak megelőztél.
Fagyizni meg állatkertbe menni?Köszönöm, ezt meghagyom a 7 éves lányom részére.Én pl. körberöhögném a hapsit, ha fagyizni vagy állatkertbe vinne.A mozit se preferálom, viszont volt olyan randim, hogy színházban voltunk.A komolyságot is le lehet szűrni: Ha állatkertbe visz, akkor kis páviángyerek, taknyos még, hagy nőjjön fel.
Ha színházba/étterembe/wellnesezni visz, akkor már beérett, mint a jó bor.
Párom (és a korábbiak sem), soha nem sajnálta semmire a pénzt, hisz miért is kellett volna?Együtt töltöttük a szabadidőnket, jól éreztük magunkat.
Különben pont tegnap voltunk ebédelni ott ahol összejöttünk.Ok, együtt élünk, de sírnunk kellett volna, hogy jaj mennyi volt az ebéd, mennyi a benzin stb.
Hát egy lóf...t.
Kérdező, nem fog sem eladni, sem bántani, Menj el nyugodtan.
Aki meg "ostobácskának" írt, javaslom szerezzen még egy kis élettapasztalatot, Függetlenül attól, hány éves.
Bizonyos korban már nem futunk felesleges köröket, a jó a szex mozgatórugója egy kapcsolatnak.Mi a francnak mászkálgassak vele ide-oda hetekig, ha utána kiderül pocsék az ágyban?!Nekem fontos a jó és minőségi szex, jobb ha az elején kiderül passzolunk-e.
Kérdező, ha el akarna adni (az agyam eldobom!!), akkor nem wellnesezni vinne, hanem egy eldugott kis kunyhóba.
Nyugodtan Menj el, semmi baj nem lesz, egy szállodában sok baj nem lehet.
Aki meg azt írta, hogy meg lesz bszva...Igen, meglesz.És?A jóra hülye aki nemet mond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!