Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Elmenjek vele így randizni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elmenjek vele így randizni vagy ne?

Figyelt kérdés
Van egy srác,aki szeptember óta odavan értem.. beszélgetünk,néha felhív,de találkozni mostanában (1 hónapja) ritkán találkozunk.Előtte sokszor futottunk össze a hétköznapokban (munka miatt). Nagyon aranyos,rendes srác,de úgy,mint férfi nem az esetem. Eddig nem alakult ki bennem semmi vonzalom iránta,se semmi csak,mint egy jó haver,úgy tudnám elképzelni. Eddig ha megismerkedtem egy sráccal.. az első pár találkozás és beszélgetés után el tudtam dönteni,hogy lehetne -e ebből komolyabb vagy sem. De eza fiú nem kelti fel az érdeklődésemet. Viszont elhívott jövőhéten randizni.. adjak neki egy esélyt? Vagy szerintetek felesleges? (Ha el mennék,csak azért,mert nagyon régóta teper és úgymondd "szánalomból".) Szerintetek mit tegyek? Hasonló tapasztalatok? 18/L
2017. jan. 2. 21:11
 1/4 anonim ***** válasza:
54%
Ha igazán jószívű vagy, akkor a szánalomszex is játszik.
2017. jan. 2. 21:15
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Ha ennyire esélytelen csóri srác, akkor mondd meg neki, hogy nem. Szánalomból elég gáz, ha azt írtad volna, hogy nem látok rá sok esélyt, de szeretném megpróbálni, hátha, akkor oké. Viszont így csak hülyítenéd, és elhinné, hogy lehet belőle valami pedig nem. Ismét egy nagyon aranyos rendes srác, aki majd beleun ebbe a szerepbe.
2017. jan. 2. 21:17
 3/4 anonim ***** válasza:
50%
Szerintem kíméld meg magadtól. Aztán majd panaszkodj 10 év múlva, hogy hol vannak a kedves, normális férfiak :)
2017. jan. 2. 21:18
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Inkább ne, szerencsétlen beleélné magát, utána meg nem értené, hogy ha még randiztál is vele, akkor mégis miért nincs semmi, hiszen úgyse lenne. Mondd meg neki, hogy nem az eseted, még mindig tisztességesebb ez, mint szánalomból randizni, és másokat hülyének nézni.
2017. jan. 2. 21:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!